Firefox yazı fontları

Başlatan free_agency, 10 Ocak 2011 - 20:02:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

free_agency

Ubunt 10.10 kullanıyorum. Firefox'da düzen>>seçenekler yoluyla girmiş olduğum fontlar ve yazı tipleri penceresinde hangi değişikliği yaparsam yapayım hiç bir şey değişmiyor. Hatta benim gözüm mü algılamıyor diye karakter büyüklüğünde ve cinsinde çok abzurt değişiklikler yapsam bile.

bytan

Çerezleri temizlediğinde veya tüm ff yapılandırmanı sıfırladığında da aynı durum geçerli mi?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

free_agency

Alıntı yapılan: bytan - 10 Ocak 2011 - 21:19:12
Çerezleri temizlediğinde veya tüm ff yapılandırmanı sıfırladığında da aynı durum geçerli mi?

Çerezleri silip firefoxu yeniden başlatarak işlemleri tekrar yaptım. Aynı, hiçbir şey değişmedi. ff yapılandırma nedir bilmiyorum.
Aynı konuyu iki kez açmışım.Fakat ilkinde bilgisayar kilitlendiğinden gönderilmedi sandım. Zaten o yüzden 10.10 10.04 'e göre daha mı yavaş diye sormuştum.

eribol

"Sitelerin kendi yazıtipi seçeneklerini kullanmasına izin ver" diye bir seçenek var. İşaretli mi?

sema

FF kapalıyken dener misin;

mv .mozilla .mozilla2

Bir cevap daha gelmiş.
susema

free_agency

Alıntı yapılan: eribol - 11 Ocak 2011 - 23:00:37
"Sitelerin kendi yazıtipi seçeneklerini kullanmasına izin ver" diye bir seçenek var. İşaretli mi?

Hem işaretli hem işaretsiz halini denedim. Bunu yaparken küçük bir değişim oluyor ama kesinlikle font değişikliği değil.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Ocak 2011 - 23:44:33

Alıntı yapılan: sema - 11 Ocak 2011 - 23:04:59
FF kapalıyken dener misin;

mv .mozilla .mozilla2

Bir cevap daha gelmiş.

Dediğinizi yapınca bütün Firefox ayarlarım, yer imlerim sıfırlandı. Yeni kurmuş gibi. Ama yedeklemiştim.

Neyse olmayacak galiba. Yeni Firefox görüntüsüne  sevmesemde alışırım artık.

sema

Allah'tan sildirmemiştim, normalde sildiriyorum, arada bir fırça yemek iyi oluyor demek ki, şunu dene;

mv .mozilla2 .mozilla

Bu arada zaten yedeklemişsin, hep eksik okuyorum, neyse.
susema