[Çözüldü] BURG ile ilgili önemli sorun

Başlatan drosha, 04 Ocak 2011 - 11:51:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drosha

Arkadaşlar gerek forumdaki kurulum bilgileri gereksede nette olanları tek tek denedim bi yerde grub u yeniden yükleme başlığı ile açılanı ilk yaptım hatta sanırım host dosyasına birşeyler falan ekliyodu. sonra ne denediysem bir adımında mutlaka sorunla karşılaştım biri bana link atmadan yapmam gerekenleri adım adım anlatabilirmi en azında kopyala yapıştır buraya yazsın ki takıldığım adımı gösterebileyim. şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar

Not: Bahsetmiş olduğum o işlemden sonra artık update manager sorun veriyor ve açılmıyor. line 61 cant read falan diyo.

bytan

Önce sen neyi denediğini, nerede takıldığını buraya tam olarak kopyala yapıştır yap ve hatayı hata neymiş görelim. Şu an Grub sorunu mu yaşıyorsun burg sorunu mu yaşıyorsun yoksa yazılım mı kuramıyorsun anlaşılmıyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

drosha

akşam tekrar denicem ve o zaman ayrıntılı yazarım karşılaştığım sorunları.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Ocak 2011 - 22:28:48

Sorunu çözdüm. mbr kaydı sırasında hdd için komut satırında hata yapmışım. kopyala yapıştır sırasında hd0 ı değiştirmeyi unutmuşum  ;) acil cevap için teşekkür ederim bu forumun en sevdiğim yanı tekrar teşekkürler.