Asus Eee Pc - Ubuntu Kurulumu

Başlatan TheGhostNetwork, 03 Ocak 2011 - 20:36:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheGhostNetwork

İlk öncelikle Merhaba Herkese,Benim Elimde Asus Eee Pc Netbook Mevcut,Benim Sorunum Şu; "unetbootin" programıyla USB'ye ubuntuyu yazdım,başlangıç'ta removal device seçmeme rağmen kurulum ekranı gelmiyor. ???Fakat windows'un içine kurabiliyorum ama başlangıçta boot olmuyor bu konuda ne yapmam gerekiyor ::).Ya da yanlış bir işletim sistemini mi kuruyorum :'(.( Ubuntu Netbook Edition Yazdırdım.)

Usb'den Görüntüler

Bilgisayar Sistemi

sema

Bilgisayar açılırken Boot ekranından USB'yi birinci sıradan başlatmayı seçebilirsin (Genelde F2 tuşu ile Boot'a gidiliyor).
susema

TheGhostNetwork

Boot seçeneğinde USB yok ATAPI-CD-ROM & Removal Device & Hdd Var Sadece. Removal Device Usb olmuyor mu ?

sema

USB'in takılıyken görünmesi lazım aslında. Takılı mı Boot ederken? DATA gibi bir şey olsa gerek ya da ismi her ne ise. Tam hatırlamıyorum.
susema

TheGhostNetwork

Evet,takılı sadece bahsettiğim isimler mevcut. ::)

sema

HardDisk Driver'ın altında olmalı o hâlde. HDD Driver ya da. Öyle bir şey. Ona tıklatıp USB'yi seçebilirsiniz.
susema

TheGhostNetwork

Hepsini denememe rağmen işe yaramadı.

akelek

Açılırken esc tuşuna 5-6 defa arka arkaya basınca boot sırası gelir. orda en alttaki usb belleği olmalı.

nahit67

Arkadaşım ben de yeni aldım bir Asus 1015 netbook ve flash disk kullanarak ubuntuyu kurdum. Senin bios setup kısmında BOOT sekmesinin altındaki Boot Device Priority seçeneğinde USB diskini en üst sıraya getirmen gerekiyor (tabi ki usb diskin bu esnada takılı olacak). F10 ile kaydedip tekrar çalıştırırsan rahatça kurarsın.