Paneldeki Trash Simgesi

Başlatan hakansel05, 31 Aralık 2010 - 16:05:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakansel05

Alt panel sağ köşedeki 'trash' simgesini kaybettim daha doğrusu kaldırdım. Onu nasıl geri getirebilirim? Teşekkürler kolay gelsin..

jayw

Alttaki çubuğa sağ tıklayıp, "Add to Panel" seçin ve gelen listeden "Trash" i seçip, "Add" düğmesine basarsanız geri gelecektir. Daha sonra gelen simgeye sağ tıklayıp, Move ile çubuk üzerinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Sherlock Holmes

Panelleri eski haline getirmek için,
rm -rf /.gconf/apps/panel
oturumu kapatıp, tekrar başlatınız.

badhero

Alttaki çubuğa sağ tıklayıp, "Panele ekle" seçin ve gelen listeden "Çöp" ü seçip, "Ekle" düğmesine basarsanız geri gelecektir. Daha sonra gelen simgeye sağ tıklayıp, "Taşı" ile çubuk üzerinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

jayw

Alıntı yapılan: badhero - 31 Aralık 2010 - 16:54:07
Alttaki çubuğa sağ tıklayıp, "Panele ekle" seçin ve gelen listeden "Çöp" ü seçip, "Ekle" düğmesine basarsanız geri gelecektir. Daha sonra gelen simgeye sağ tıklayıp, "Taşı" ile çubuk üzerinde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Arkadaş Trash yazdığı için İngilizce olarak kullanıyor diye düşündüm. Onun için tabirler İngilizce'ydi. Yalnız böylesi de güzel oldu, teşekkürler :)

hakansel05

Teşkkürler arkadaşlar. Dediklerinizi yapınca oldu yalnız en sağa yine gitmedi diğer masa üstlerinin yanına geldi. En fazla oraya kadar sürüklemem izin verdi yani. Var mıdır bunun da bir çaresi?

*Bu arada evet ingilizce kullanıyorum ama farketmez iki türlü de yazabilirsiniz.:) Kolay gelsin.

jayw

İlk olarak masaüstlerini gösteren simgeye sağ tıklayıp "Lock to Panel" in yanında işaret varsa onu kaldırıyoruz. Sonra yine sağ tıklayıp "Move" ile biraz sola taşıyoruz. Sonra "Trash" simgemizi "Move" ile en sağa kadar taşıdıktan sonra sağ tıklayıp "Lock To Panel" ile sabitliyoruz. Son olarak masaüstlerini gösteren simgeye sağ tıklayıp "Move" ile yerine taşıdıktan sonra, "Lock To Panel" ile bulunduğu yere sabitliyoruz. İşlem tamamdır :)