Web Programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyenler..

Başlatan lodasem, 30 Aralık 2010 - 01:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lodasem

Teşekkür ederiz bu ilan artık güncel degildir..

Çalışma ekibi için yeterli sayıda arkadaşa eriştik.. teşekkür ederiz..(bu egitim bittikten sonra yine bu forumdan yeni egitimi duyuracagız)

İyi akşamlar/günler..

Web Programlama öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen takım arkadaşları arıyoruz ..
Dersler (css/js/jquery/php/mysql) yaklaşık 5.5 ay kadar sürecek ve herhangi birşekilde bizden * bir şey satın almanızı /para ödemenizi talep etmiyecegiz.. Tek masrafınız almanız gereken kitaplardır..
Egitimin ortasında ve sonunda projeler geliştirerek egitimin yararlı olması saglanacaktır..
Eğer isterlerse egitimi bitirdikten sonra bizim ekibimizde yazılım geliştirmeye devam edebilirler..

Bu egitime katılmak isteyen arkadaşlardan ön şart olarak :
Ciddi olmaları ve web (php) developer olarak kariyer yapmak istemeleri..
Akşam saat 18:30-23:00 arası ders çalışabilecek
ve ders saatleri dışındada bu alanda kendine vakit ayırabilecek olmaları ..
Egitime başladıktan sonra sonuna kadar gidebilecek istikrara sahip ve azimli olmaları..
Ekipte üzerine düşen derslerin sorumlulugunu üstlenebilecek ..

Dersler sanal ortamda mumble serverimiz üzerinden konuşma ve teamviewer yardımı ile ders anlatan kişinin sunum yapması üzerine icra edilecek olup ders içerikleri ve egitim şekli için .... adresinden iletişime geçebilirsiniz..

Saygılarımla ..
Hasan AYDIN

Teşekkür ederiz bu ilan artık güncel degildir..

heartsmagic

İlginç ve güzel görünen bir proje. Açıkçası geri dönüşleri görmek isterim burada.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

canosayan

saatler açıkçası pek uygun değil.
ama ubuntu türkiye adına da php geliştirmeye gönüllü arkadaşlar görsek hoş olur
Chmod bizim işimiz.

lodasem

Evet bizde sabırlı(sız)ca gelecek tepkileri bekliyoruz..

18:30- 23:00  arası uygun bulunan bir saatde yemek arası vermek plan dahilinde ..
(şuanda ekipteki arkadaşların gündüz çalışması sebebi ile boyle bir saati uygun bulduk)

Teşekkür ederim..

gocen

benim için güzel bir proje şu anda da php kullanıyorum fakat
hem iş hem de okul olduğundan dolayı düzenli devam edemeyeceğim için
katılamayacağımdan üzgünüm
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,
Şahsın görünür, rütbe-i aklı eserinde.
Ziya Paşa

Contempt

Öncelikle çok güzel bir proje teşekkür ederim. Fakat öğrenmek istediğim ben en erken derse 20.00 gibş katılabilirim. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? Yada bu durumda nasıl br yol izlenebilir ?
Herşeye Rağmen...

lodasem

gocen :Gerçekten bende üzüldüm .. keşke seninlede çalışma imkanına sahip olsaydık..
Contempt : Lütfen iletişime geçin .. bir çaresine bakabilecegimizi düşünüyorum ..

maxsimus07

50 yaşında öğrenci istersen ben katılmak istiyorum daha önce kendi kendime potoshop, dremwear ile web tasarımları ile uğraşmıştım şimdi tam geliştirmek istiyorum. tabi geç sayılmazsa umarım ilgilenirsiniz.teşekkürler  :)

lodasem

Tabiki efendim sizide aramızda gormekten mutluluk duyarız .. Lütfen iletişime geçiniz..
Not: Dw kullanmayı sevmiyoruz ve kullanmıyoruz :) netbeans ile aranız iyidir umarım :) Bu arada isminizin sonundaki 07'nin antalyada yaşadıgınızı gösterdigini varsayarak dahada seviniyorum ..

mehmetux

İyi fikir, bende php üzerinde  kendimi geliştirmeye çalışıyordum, bir ekip ile bir şeyler öğrenmek her zaman avantajlıdır, farklı bakış açıları farklı yorumlar vs.., sanırım katılacağım.
Soru sormadam önce empati kurmak lazım.

lodasem

İlginiz için teşekür ederim.. lütfen iletişime geçiniz..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 15:01:51

Alıntı yapılan: maxsimus07 - 30 Aralık 2010 - 11:40:08
50 yaşında öğrenci istersen ben katılmak istiyorum daha önce kendi kendime potoshop, dremwear ile web tasarımları ile uğraşmıştım şimdi tam geliştirmek istiyorum. tabi geç sayılmazsa umarım ilgilenirsiniz.teşekkürler  :)

Eğer gerçekten ilgileniyorsanız lütfen mail adresine boşda olsa bir mail atınız .. Bugun sizinle iletişime geçip ayrıntılı bir şekilde konuşmak isteriz ..

Teşekkürler..

maxsimus07

Alıntı yapılan: lodasem - 30 Aralık 2010 - 12:01:46
İlginiz için teşekür ederim.. lütfen iletişime geçiniz..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 30 Aralık 2010 - 15:01:51

Alıntı yapılan: maxsimus07 - 30 Aralık 2010 - 11:40:08

Eğer gerçekten ilgileniyorsanız lütfen mail adresine boşda olsa bir mail atınız .. Bugun sizinle iletişime geçip ayrıntılı bir şekilde konuşmak isteriz ..

Teşekkürler..

İlginiz için teşekkürler mail adresinize mail gönderdim. işlerim dolayısı ile geç cevap yazdığım için kusura bakmayın.

Ubuntgy

Bu projeyi genişletip, sanal sınıf kurmak, Türkiye çapına yaymak da güzel olur.

Bir Drupal Eğitmeni olarak değerlendirilmesi gereken bir proje.

querme

kitapları pdf formatında da temin etseler daha iyi olurdu. tabi benim fikrim... zamanım olsa bende katılmak isterdim. ama zamanım yok =) zaten tasarım ekibi başkanı çok kaytardığımı düşünüyor =)

umarım güzel bir ekip oluşturursunuz

GNUbuntu

:) Ben de ilgileniyorum. Verilen gmail adresine ileti gönderdim.
Önce Saygı...

heartsmagic

Geri dönüşleri gördük, sevindik :)
Özel olmayacaksa eğer hangi kitapların kullanılacağını sorabilir miyiz?

Enna

İnanılmaz çok istiyorum ama öyle bir zamanım yok  :( Belki bu sezona değil de bir dahaki sezona katılabilirim , olursa tabi. Kitaplarla kendi başıma halledebilir miyim bilmiyorum yoksa direk başlıcam ama cesaret toplayamadım bi türlü

enes

Okul, iş durumları olmasa gayet iyi olurdu. Yoğun bir tempo istiyor anladığım kadarıyla.
Özgür kalabildiğimiz sürece...

sem

Gerçekten hoş bir proje... Düşünen ve uygulayan arkadaşların emeğine sağlık diyorum... Özellikle "gönüllü" projesi gibi durduğu için daha bir sempatik geliyor...

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, kolay gelsin...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

lodasem

Alıntı yapılan: heartsmagic - 30 Aralık 2010 - 23:17:35
Geri dönüşleri gördük, sevindik :)
Özel olmayacaksa eğer hangi kitapların kullanılacağını sorabilir miyiz?
Bu geridönüşlerden daha fazla buraya yazmadan direkmen iletişime geçenlerde var ..
Biz 3-4 gün yayından kaldırmayız derken 24 saat bitmeden kaldırmamız gerekti yayından :) ..

Rıza ÇELİK =PHP,CSS
İbrahim ÇELİKBİLEK= javascript (!)
Musa ÇAVUŞ =jquery
İkinci php kitabi için henüz karar veremedik (3 aydan beri karar verecez :)  )

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Aralık 2010 - 00:32:45

Alıntı yapılan: sem0900 - 31 Aralık 2010 - 00:29:20
Gerçekten hoş bir proje... Düşünen ve uygulayan arkadaşların emeğine sağlık diyorum... Özellikle "gönüllü" projesi gibi durduğu için daha bir sempatik geliyor...

Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, kolay gelsin...

Teşekkürederim..(ekip adına )

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Aralık 2010 - 00:34:22

Alıntı yapılan: Enna - 30 Aralık 2010 - 23:20:32

İnanılmaz çok istiyorum ama öyle bir zamanım yok  :( Belki bu sezona değil de bir dahaki sezona katılabilirim , olursa tabi. Kitaplarla kendi başıma halledebilir miyim bilmiyorum yoksa direk başlıcam ama cesaret toplayamadım bi türlü

Meraketme bunu yıllıkbazda rutine bindirme çabalarımız var ama ilk büyük gurubumuzun egitimini anlımızın akıyla verelim :)

Al Arabi

Bu eğitimlerin kayıt edilerek forumda yayınlanması az bilgisi olan benim gibiler için güzel olurdu. Proje için tebrikler. Umarım başarılı olur. İlerde bende katılırım.

heartsmagic

Katılımın çok olması sevindiriyor insanı.
Kitap konusunda ücretsiz edinilebilecek PDF kitaplar üzerinden gitme olasılığı var mıdır?

sem

Aslında ilk iletide ilan dursa ve güncel olmadığı belirtilse daha iyi olabilirmiş... Sonradan gören arkadaşlar şaşıracaktır büyük ihtimalle... Hem de yapılan çalışma daha fazla duyulmuş olacaktır gibi sanki...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

lodasem

Alıntı yapılan: heartsmagic - 31 Aralık 2010 - 00:58:26
Katılımın çok olması sevindiriyor insanı.
Kitap konusunda ücretsiz edinilebilecek PDF kitaplar üzerinden gitme olasılığı var mıdır?

Tabiki olabilir .. bunu arkadaş arasında konuşmak için bugun dile getirecegim ..

Alıntı yapılan: sem0900 - 31 Aralık 2010 - 01:42:32
Aslında ilk iletide ilan dursa ve güncel olmadığı belirtilse daha iyi olabilirmiş... Sonradan gören arkadaşlar şaşıracaktır büyük ihtimalle... Hem de yapılan çalışma daha fazla duyulmuş olacaktır gibi sanki...

Tabiki ben akıl edemedim .. üzgünüm.. düzeltdim ..

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Aralık 2010 - 08:33:59

Alıntı yapılan: Al Arabi - 31 Aralık 2010 - 00:56:23
Bu eğitimlerin kayıt edilerek forumda yayınlanması az bilgisi olan benim gibiler için güzel olurdu. Proje için tebrikler. Umarım başarılı olur. İlerde bende katılırım.

Öneriniz için teşekkürederim .. ama mantıken düşündümüzde internet ortamında birçok şeyin e-kitap veya egitim seti  ücretsiz (!) olarak dolaşıyor ..  Gurup içerisinde işledigimiz dersleri kayıt edip yayınlamamızda bunlardan pek farkı olmayacak .. Giriş seviyesi ve orta seviyede bizim amacımız için gerekli döküman var .. Önemli olan arkadaş, muhabbet ve sorumluluk ortamının kurulmasıdır ..

Teşekkürler..

canosayan

kusr bitiminde sınav yapıp alt yapı tayfasına alacak serkan.
Chmod bizim işimiz.