[Çözüldü] Ubuntu 10.10 Kurulum Esnasında Sorun Yaşanıyor

Başlatan Caghkan, 29 Aralık 2010 - 01:12:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caghkan

Kurulum esnasında sorun yaşıyorum. %90 gibi bir kısım dolduktan sonra "Hazır..." diyor ama %10'luk kısım hem boş duruyor, hem de dolmuyor. CD-ROM duruyor ve işlem yapmıyor. Forumda anlatılan kurulum şeklini denemek istedim ama üçüncü parti yazılım ekranından öteye geçmiyor! Sorun ne olabilir?

krwlng

Cd sorunlu olabilir, kalıp sorunlu olabilir, usb bellekten kurulumu deneyebilirsiniz, kalıbı tekrar indirebilirsiniz, farklı bir cd yazıp tekrar deneyebilirsiniz.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

heartsmagic

%90'dan sonra olması internet bağlantısını ve alacağı güncellemeleri (dil) akla getiriyor. Bir de internet bağlantısını keserek dene kurmayı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Caghkan

İnternet bağlantısını keserek de denedim, yine olmadı. Şimdi Live CD'den oturum açtım ve bir daha indirip USB'den kurulumu deneyeceğim olmazsa.

Üçüncü parti yazılım kurma seçeneğini kaldırınca kurulum başladı. Bakalım yine kurulumun sonuna yaklaşınca bir sorun ile karşılaşacak mıyım... Kurulum başarılı bir şekilde sonuçlanırsa, o üçüncü parti yazılımı kurulumdan sonra yükleyebilir miyim?

sema

Alıntı yapılan: Caghkan - 29 Aralık 2010 - 01:28:11
Kurulum başarılı bir şekilde sonuçlanırsa, o üçüncü parti yazılımı kurulumdan sonra yükleyebilir miyim?

Elbette yükleyebilirsin. Kurulumdan sonra yapılması gerekenler, diye arama yaparsın o zaman.
susema

Caghkan

USBden kurulum yapmayi denedim ama yine ayni sorunla karsilasiyorum! Ne yapmaliyim? Ilk defa boyle bir sorunla karsilasiyorum Ubuntu'yu yuklerken... :/

microgazi

selam aynı sorunu yaşamıştım fakat kuruluma başladıgında kullanıcı adı kısmına isim degişikligi yapınca kurulum sorunsuz çalıştı ben rakamlı isim vermiştim sonra isim olarak değiştirdim denebi 

zeitgeist

İndirdiğin kalıp dosyasının sağlıklı çalıştığına emin misin? md5 kontrolü yapmış mıydın? Foumdaki yükleme sorunlarında dile geitirlen parametreleri silip tekrar yüklemeye açlıştığında alacağın  çıktıları buraya aktarnman faydalı olurdu.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

Caghkan

Sorun çözüldü! Meğer sorun kullanıcı adımdaymış! Bir daha uykuluyken sistem yükleme işleriyle uğraşmayacağım! :D