Java sorunu

Başlatan boyoz, 27 Aralık 2010 - 21:27:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

boyoz

bir toplantı sitesine girecektim ancak java destekli olan bu siteye bir türlü kabul edilemedim. neden olarak da java'nın çalışmadığı ve ses, görüntü özelliklerinin açık olmayışından bahsedildi. bu yüzden sistem beni kabul etmedi. bu zamana kadar video ve ses'de sorun yaşamamıştım.

ayrıca adobe air'i bir türlü kuramıyorum. internet bağlı olmasına ramen indirme başarısız diyip internet bağlantınızı kontrol edin deniliyor.

en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

ekremsenturk

Varsayılan Java yürütücüsünü "sudo update-alternatives --config java" komutundan sonra açılan pencereden seçebilirsin. SunMicrosystems'in Java yürütücüsü seçili olmalı gerekir ve tabii kurulu olması gerekir. Kurulu değilse, kurmalısın. Varsayılan olarak gcj seçilidir.

Program Ekle/kaldır menü'sünde bulamazsan, "Sistem/Yönetim/Yazılım kaynakları" ından multiverse seçili olması gerekiyor.

Adobe Air için bir Linux sürümü yok. Wine ile kurmayı deneyebilirsin. Muhtemelen kurulamayacaktır veya çalışmayacaktır. Ama Flash eklentisini P.Ekle/Kaldır'da bulabilirsin.

heartsmagic

Başlığı değiştiriyor ve daha uygun bir bölüme taşıyorum.
Gerçi açık kalmasının bir anlamı olacak mı bilemiyorum, zira @boyoz Ubunutu ile yollarını ayırdı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.