Mixer [UGT]

Başlatan sem, 23 Aralık 2010 - 22:01:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

virs

Alıntı yapılan: egcodes - 28 Ağustos 2011 - 19:55:13
Uzantı olarak ne koyuyorsun sonuna acaba ?

Birde file çıktısı unknown oluyor değil mi?

Evet dosya türü unknown. Dosya özelliklerinde "Tür" karşısında unknown (application/octet-stream) yazıyor.
Uzantı olarak .flv, .mp4 ve .avi denedim, sorunsuz açtı.
İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. (Kur'an: Necm, 39)

egcodes

file dosya

komut çıktısında tam olarak ne yazıyor onu alabilirsem iyi olur.

Tam anlamadım sadece unknown mu yazıyor yoksa unknown (application/octet-stream) mı yazıyor ?
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

virs

file 795AC91Fd01
795AC91Fd01: ISO Media

file 3E93D151d01
3E93D151d01: ISO Media, MPEG v4 system, iTunes AVC-LC

Bir de tam olarak yüklenmemiş ama uzantı eklenince sorunsuz açılan videolarda şöyle yazıyor:
3161CAB0d01: ERROR: cannot open `3161CAB0d01' (No such file or directory)
İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. (Kur'an: Necm, 39)

egcodes

İlk lkl dosya icin gerekli eklemeleri bir guncelleme ile giderecem.

Fakat sonuncusu icin birsey yapamam gibi

Geri donus icin tesekkurler

egcodes

@virs son eklemeyi yapmaktan vazgeçtim çünkü "stream" anahtar kelimesini ekleyince video dışında da birçok dosya gelmekte.

Bir de mesajında "ISO Media" olarak geçen dosyaları alması lazım çünkü "Media" anahtar kelimesi var.

Geçen anahtar kelimelerin bir listesini aşağıda veriyorum. Eğer olmasına rağmen çekmiyorsa haber verirsen tekrar kontrol edebilirim.

[Video, video, VIDEO, Media, AVI]

barış

Ben de indirip kullandım bu programı sorunsuz çalıştı. Slackware için paket haline getirdim.
http://barissekerciler.net/slack/Mixer_1.4_x86.tgz
Dosya silinme problemi olmasın diye kendi sitem üzerine yükledim dosyayı.
Slackware kullanıcıları için dosya ev dizinine atılıp:
installpkg Mixer_1.4_x86.tgz şeklinde kurulabilir. Kde menüsü altındaki "Utilites" kısmında görülebilir.

Hazır sözünü etmişken LibreOffice'de derledim kolaylık olsun diye yükleme betiği de hazırladım:
http://barissekerciler.net/slack/LibO_3.3.4rc1_Linux_x86_install-tgz_en-Us.zip

o da burada. Dosyaları çıkarttıktan sonra "install.sh" dosyasını dosyalarla aynı dizin içinde root olarak çalıştırırlarsa sorunsuzca LibreOffice yükleyebilirler.
Kısaca örnek:
su -c '/libreoffice.zip dosyasını açtığınız dizin/install.sh

egcodes

Eline sağlık @barış

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Eylül 2011 - 20:03:05

Onu launchpad üzerine alayım ben orda silinme problemi olmaz hem proje sayfasında olur.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 02 Eylül 2011 - 20:04:25

Paket haline getirdiğin kaç bit acaba i686 mı x86_64 mü?

barış

32 bit, birazdan 64biti de getirip upload ederim. Ama daha deneme sürüşlerini tam olarak yapmadım :)

Ekleme: 64bit sayfasına erişemediğimden onu uyumlu hale getiremedim. "deb2tgz" betiği ile kolayca o yapılıyor zaten ama insanlar uğraşmasın diye yaptım :)
Ayrıca, bir test ettikten sonra buraya bildireyim ben. Ona göre eklersin launchpade

egcodes

O zaman "tamam" dediğinde haber et launchpad'e ekleyeyim...

barış

KDE üzerinde Firefox 6.0.0'da denedim. Youtube'dan bir video yükledim fakat tara dediğimde bulamıyor videoyu... Kaynak koduna bakayım bir

egcodes

Yeni sürümlerin cache dizinlerine bakma fırsatım olmadı daha. Ama muhtelemen Mixer'in video bulma özelliği file komutunun vereceği çıktıya bağlı. Bazen de tarayıcılar her izleneni cache'e atmıyor.

Bunlarla ilgilidir muhtelemen

barış

YouTube üzerinden denedim ama 1-2 video daha deneyeyim bare

maydin95

Bağlantılar çalışmıyor. Haberiniz olsun.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

sem

İndirme bağlantıları güncellenmiştir...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

maydin95

Alıntı yapılan: sem0900 - 27 Eylül 2011 - 20:44:45
İndirme bağlantıları güncellenmiştir...

Opera'dan giriyorum ve gene "Page Not Found" yazıyor.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

sem

Arkadaşlar aynı şekilde bir bağlantının 32 / 64 bitni silerek tek bir bağlantı paylaşmıştım... Sanırım açık olan bir çok sekmeden farklı bir şeyi değiştirdim... Mixer diye hatırlıyorum ama şimdi baktığımda 32 64 yine duruyor. Demek ki bir başka uygulamayı değiştirmişim... Bu durumu fark eden arkadaş olursa bize bildirmesini rica ediyorum...

NOT: Bu sefer harbiden güncelledim Mixer bağlantısını... =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

Aequitas

aequitas@Aequitas:~/Masaüstü/mixer$ sudo make
[sudo] password for aequitas:
rm -f Mixer
gcc -g -Wall `pkg-config --cflags --libs gtk+-2.0` main.c -o Mixer
Package gtk+-2.0 was not found in the pkg-config search path.
Perhaps you should add the directory containing `gtk+-2.0.pc'
to the PKG_CONFIG_PATH environment variable
No package 'gtk+-2.0' found
main.c:1:21: ölümcül hata: gtk/gtk.h: Böyle bir dosya ya da dizin yok
derleme sonlandırıldı.
make: *** [all] Hata 1
aequitas@Aequitas:~/Masaüstü/mixer$

synapticte bu paketi aradım ama bulamadım..

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

egcodes

gtk2.0-dev gibi birşey olması lazım.

apt-cache search gtk dev

diye aratırsan isimleri çıkar.

Kolay gelsin

maydin95

No package 'gtk+-2.0' found

Kodu biraz inceleseydiniz çözümü kendiniz bulabilirdiniz eminim. Ayrıca Synaptic kurmanız paket işlerinde daha kolaylık sağlar.

Aequitas

sanırım yazdığım mesajı iyi okumamışsınız.. en altta synaptikte bu paketi aradığımı ancak bulamadığımı yazmıştım zaten..
ayrıca bir önceki mesajda yazılanları da denedim ama tonlarca paket çıkardı önüme.. hepsini yüklemek gerekmiyordur sanırım..

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

egcodes

sudo apt-get install libgtk2.0-dev

paket buymuş.

Kolay gelsin

qwer44

ben ubuntu 11.10 u yeni kullanmaya başladım da acaba bu programı nasıl kurabilirim

heartsmagic

Eğer arkadaşlar .deb paketi haline getirmemişlerse derleyip kurman lazım, gerçi çok zor değildir ama arada bağımlılık isteyebilir. Önce bir cevap gelsin arkadaşlardan. Gerçi üç sayfaya da bakmadım, belki arada paylaşılmıştır bile.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

krwlng

Normaldir bence, gnome3 kütüphanesi yok sanırım, 11.10 ve üzeri sistemlerde libgtk2.0-dev yüklü değilse bu hata ile karşılaşılabilinir.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

heartsmagic

Doğru, bir de o durum var değil mi. GTK3 için uyum sorunu varsa sıkıntı çıkması yüksek ihtimal.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.