Compiz nasıl kullanabilirim?

Başlatan GreenTeen, 18 Aralık 2010 - 10:16:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GreenTeen

Arkadaşlar ben yenı başladım ubuntu kullanmaya 10.10 kullanıyorum acaba kendi içindemi var 8.04 den yukseklerın kendı içindeymiş fln üst konuda öyle * bir şey yazıyor bana yardım edin ubuntu 10.10 a nasıl compiz yapacagım.

zyilmaz90

Sistem / Yönetim / Synaptic Paket Yöneticisine Gir Oraya Beryl Yaz Yeni Adı Compiz Bilmemne. Compiz Config ve Extra Olanları Tıkla Kur Sonra Yönetmde Compiz Config Görüceksin Ordan Ayarlayablirsin. Ama bunları Yapmadan Önce Ekran Kartını Tanıtmanı Öneririrm.

baizen

İster Yönetim>Synaptic Paket Yöneticisini açıp search kısmına compiz yazıp çıkan sonuçlardan bunların compizconfig-settings-manager, compiz-fusion-plugins-extra, simple-ccsm kurulumunu yaparsın veya ;
Donaltılar>Uçbirim'den
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager compiz-fusion-plugins-extra simple-ccsm

Kurulum bittikten sonra >Tercihler içinde CompizConfig Ayar Yöneticisinden veya Simple CompizConfig Settings Manager aracılığıyla zaman geçire geçire hangisi ne için/ne tür özellikleri var çözersin... Ekran kartını tanıdıysa sorunsuz kullanırsın.