[Çözüldü] Pencere kenarı sorunu

Başlatan execetioner, 15 Aralık 2010 - 11:36:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

execetioner

compız acıkken pencere kenarlıkları gozukmuyor Emerald kurdum ama consolda Emerald  --replace yazınca kenarlıklar gelıyor ancak consolu kapatınca kenarlıklar kayboluyor efeklerı kapatınca pencere kenarları goruluyor ( kapatma kucultme buyutme tusları kayıp) tema kurdum ama yıne olmadı mevcut temalarda pencere kenarı acık gorunuyor ama cıkmıyor.!

hasanaa

compizconfig setting manager den effects/window decoration seçili olmalı onu kontrol et ve compiz fusion icon kurup GTK window decoratorü seçmelisin
Dropbox referansım

sem

Uçbirimden;

compiz --replace

Komutunun çıktısını aktarabilir misin? Büyük ihtimalle compiz bulunamayacak diye tahmin ediyorum... Debian Squeeze de aynı sorunu yaşadım... Compiz, ve Compiz Config Settings Manager ile alakalı bileşenleri silip, tekrar yükledim... Şu an sorun kalmadı.... Denemekte fayda var...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

execetioner

tmmdır hallettım solan pencereleri kaldırdım oldu..xdxd

sem

Kaldırınca sıkıntı kalmamıştı ve ben de tekrar yüklediğimde bu sıkıntısız kullanıma devam ettim... Tekrar hatırlatmak isterim... İlk iletiye çözüldü eklerseniz yetkili arkadaş daha rahat görül konutu kilitleyeceklerdir... Gerçi sizin işaret de fena durmamış hani =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?