IBM Lotus Symphony 3

Başlatan maydin95, 04 Aralık 2010 - 15:58:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maydin95

Arkadaşlar biliyorsunuz LS 3 çıktı. Ben bunun Türkçe sürümünü indireceğim ama sitede 2 tane bağlantı var. Biri English yazıyor ve 250 MB diğeri ise çoklu dilli o 120 MB hangisini indireceğimi anlamadım. Alttakinin boyutu niye düşük.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Aralık 2010 - 17:01:25

Tamam her ikisini de indiriyormuşuz.

Şunları söyleyeyim. Hani Office'de şerit görünümü var ya. Bunda da var aynı özellik. Ancak sağ tarafta. Sekmelenmiş olarak. Görünümü de daha güzel. OpenOffice'e göre ek olarak - gördüğüm kadarıyla - küçük resimleri var.  Başka bir şey yok gibi geldi bana.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Aralık 2010 - 13:36:12

Ayrıca bana da OOo tabanlı gibi geldi. Çizelgeler falan hep aynı. Dediğim gibi sadece görünümü değişmiş ve küçük resim gelmiş.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

yakusha

Alıntı Yaplotus semphony openoffice.org temellidir zaten... çift lisanslanmış olmasından dolayı vs vs diyen bir makaleyi okumuştum :)

demiştim ama, kafamı karıştıracak kadar bilgi kirliliği var...

http://superuser.com/questions/40565/what-are-the-differences-between-lotus-symphony-and-openoffice-org adresinde de benim bildiğim şekilde cevaplanmış...

Lotus Symphony and OpenOffice that really matters, would be the fact that Symphony is, while based on OpenOffice code, still closed-source
Artık bu forumu kullanmıyor.