[Çözüldü] dosya sistemi bilinmeyen tür bilinmiyor

Başlatan egokhan, 30 Kasım 2010 - 12:31:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egokhan

Oncelikle merhabalar arkadaslar, dun itibariyla laptopa ubuntu 64 bit v 10.10  yukledim acikcasi win 7 ye nazaran memnun kaldim, fakat soyle bir sorunum var bilgisayar ikonuna tikladiğimda harddisk, cd srucusu... boyut ve turlerinde bilinmeyen tur ve bilinmiyo ibaresiyle karsilastim
resmi;
[IMG]http://i51.tinypic.com/dnhdax.png[/img]

Bununla beraber, yazi yazarken yazilarin altinda kırmızı çizgiler oluşuyor, kurulumda hata mi yaptim yoksa turkce dil destegi yok mu?

Yardımlarınız icin simdiden tesekkur ediyorum. iyi calismalar.

ironic

Merhaba resimdeki bir sorun değil.  Kırmızı çizgiler yazım denetiminden dolayı çıkıyor. Öntanımlı İngilizce vardı sanırım. Türkçe yazım denetimi için zemberek var ama o da Maverick 10.10 için hazır değildi.

egokhan

Alıntı yapılan: ironic - 30 Kasım 2010 - 13:10:29
Merhaba resimdeki bir sorun değil.  Kırmızı çizgiler yazım denetiminden dolayı çıkıyor. Öntanımlı İngilizce vardı sanırım. Türkçe yazım denetimi için zemberek var ama o da Maverick 10.10 için hazır değildi.

Cvp için teşekkür ederim. belki benden kaynaklanacağını düşünmüştüm, iyi bi nevze de olsa rahatladım ama boyutlarını göstermesi sizce gerekmiyormuydu ve ya dosya sistemi.

heartsmagic

Dosya sisteminin içerisine girersen ilgili bilgileri görebilirsin.
Firefox için yazım denetimi yani Zemberek mevcut. Forumdaki konulara göz gezdirebilirsin bu konu hakkında.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

egokhan

Alıntı yapılan: heartsmagic - 30 Kasım 2010 - 14:34:02
Dosya sisteminin içerisine girersen ilgili bilgileri görebilirsin.
Firefox için yazım denetimi yani Zemberek mevcut. Forumdaki konulara göz gezdirebilirsin bu konu hakkında.

teşekkür ederim. iyi çalışmalar.