Ubuntu 10.10 knight online oynamak mümkün mü?

Başlatan ulasd22, 23 Kasım 2010 - 01:03:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ulasd22

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bilgisayarımda ubuntu kullanmaktayım çok memnunum fakat knight online ı kuramadım bu oyuna gireceğim zaman mecburen windows a geçiş yapıyorum.İstemeyerek te olsa windows kullanıyorum oynadığım tek oyun bu.Ne yapabilirim arkdaşlar bu oyun çalışmalı biliyorum bi yerlerde bu oyunu ubuntu dan oynayanlar var olamaz değil :) ubuntu çok güzel ve sürekli olarak kullanmak istiyorum bana ve benim gibi olan arkadaşlara yardımlarınızı bekliyorum

Göktürk

çalıştıramassın usko çalışıyor ancak wine ve playonlinux ile çalışmaz windowsda çalışıyor sadece hacksheild oyunları linux üzerinde çalışmaz.
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

ulasd22

Alıntı yapılan: Göktürk - 23 Kasım 2010 - 01:09:55
çalıştıramassın usko çalışıyor ancak wine ve playonlinux ile çalışmaz windowsda çalışıyor sadece hacksheild oyunları linux üzerinde çalışmaz.

usko çalışıyor derken? Bu oyun bi şekilde çalışmalı çoğu dosya çalışırken bunun çalışmaması çok ilginç dediğim gibi birileri bu oyunu oynuyor ubuntuda bizimde çözmemiz lazım

Göktürk

oynayan yok varsa da sanmıyom usko sürümü var belki eski sürümleri çalışmış olabilir şu an için güncel sürüm çalışmıyor knight online usko sürümü var yani çakma usko oyunu usko yaz çıkar google a .
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

krwlng

Hazır kurulu oyunu kopyalayıp wine ile açmayı deneyebilirsiniz. Hackshield, yazıldığı platform olan windowsta bile düzgün çalışmıyordu son gördüğümde, eğer hackshield ile ilgili sorun yaşamazsanız söylediğim şekilde çalışabilir. Oynamadığım için, hiç deneme şansım olmadı fakat forumda arama yaparsanız bu konu daha önceden de konuşulmuştu diye hatırlıyorum.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

ulasd22

Alıntı yapılan: krwlng - 23 Kasım 2010 - 01:25:29
Hazır kurulu oyunu kopyalayıp wine ile açmayı deneyebilirsiniz. Hackshield, yazıldığı platform olan windowsta bile düzgün çalışmıyordu son gördüğümde, eğer hackshield ile ilgili sorun yaşamazsanız söylediğim şekilde çalışabilir. Oynamadığım için, hiç deneme şansım olmadı fakat forumda arama yaparsanız bu konu daha önceden de konuşulmuştu diye hatırlıyorum.
Bu konuyla ilgili sitede baya bi inceleme yaptım fakat sanki biraz konular eski kalmış tarihleri eskiydi umarım çalışır arkadaşım dedğin metodla.

Leroy

Saat 2 ye geliyor herşeyi aştim, şu lanet windowstaki verdiği hatayı verdi apr hatası deli olucam ya :) ya sen kalk herşeyi hallet kıçı kırık bir hataya oyun kurban gitsin aratıyorum sorunu kaspersky ı kaldırın diyor haydaaaa bende antivirus yok zaten daha ne yapacam bilemedim dns değiştim olmadı ne yapsam olmuyor!
Starta basıyorum o hata yoksa girip oynucam oyunu :)

zyilmaz90

Merhaba Arkadaşlar. Bende Knight Online Kurdum Directx sdk Kurulu Wine İle Çalıştırıyorum oyunu. Oyun Acılıyor Sorun Yok taaki Character Data %99 a Durana Kadar Start a bastıkdan sonra APR failed Hatası Vermiyor Ama Oyun Açılmıyor Loading de Kalıyor Öyle. Stronghold Crusader Kurdum Oda Öyle Başında Setup Var O Setup DA Ekran Donuyo Ama Oyun nun Menüsü Geliyor Ses Geliyo. Son Olarak Half Life 1 Kurdum O Sorunsuz calısıyor ama Yardımcı Olabilcek Varmı Acaaba :(

Leroy

Siz o hatayla oyuna girseniz bile karakter ekranı %99 da takılırsınız o hata windowsta da alabiliyorsunuz bence mesele oyunun bulunduğu apr.dll dosyasını wine çözümleyemediğinden bu hatayı veriyor zaten hatanın konusu apr verilerinin yüklenenemesi wine bunu yapana kadar ya bekleyeceğiz ya da başka mmorpg lere yöneleceğiz.