Gothic 3.1 destekliyor ama Gothic 3ü yüklesem sorun çıkartır mı

Başlatan SCHRANZ, 18 Kasım 2010 - 19:50:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCHRANZ

CDden gothic3ü winela yükleyeceğim pcye ama sorun çıkartır mı yüklersem? Çünkü 3gb içeriği var kurulumdan önce ,kurduktan sonra da 4 gb kadar dosya atıyor pc'ye.Onun işlemini denemeden bana yardımcı olur musunuz? winehg sitesinde 3.1'i desteklediğini gördüm. 3'te çalışır mı ki?
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

eribol

3.1 sürümüne destek veriliyorsa 3 sürümüne de doğal olarak destek vardır. Net cevabı ya deneyerek ya da kurup kullanan birinden alabilirsiniz.

Not: Yazılarınıza özen gösterin lütfen.

SCHRANZ

yazımda ne var benim ?
anlamıyorum herkes taktı bu yazıya ya.ben burda sorun bildiriyorum.
imla hatası değil!
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

eribol

Ben de burada imla hatası bildiriyorum. Siz ne kadar sorunuza cevap bekliyorsanız ben de o kadar düzgün yazılmış ileti okumak istiyorum. Herkes yazınıza taktıysa tenezzül edip biraz özen gösterin.

Tanshaydar

3.1 sürümü deniyorsa eğer, güncellemeyi konu alıyor demektir. Bazen güncellemeler dosya işlemleri konusunda inanılmaz iyileştirmeler getirebilir, bu yüzden tavsiye edilen ilgili güncelleştirmeyi kurmaktır. Yani bu, ilgili güncelleştirmeye karşı herhangi bir antipatiniz olmadığında geçerli.

Ama World of Warcraft gibi oyunların güncellemelerinde Wine kullanımını göz önünde bulundurduğunu da unutmamak gerek.

İmla konusunda m.eribol arkadaşımız haklı. Şahsen ben okuduğumu, eğer ki 'Türkçe yazılmışsa', anlamak isterim.

SCHRANZ

ben anlamış değilim. m.eribol nereye kızdı? onu bana yazarsan sevinirm arkadaşım.
KISALTARAK yazmakta tr.yi düzgün kullanmadğmız manasna gelmez!
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

Tanshaydar

Şimdi olay üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmeye dönecekse ben hiç karışmıyorum. Ama şu var ki "Not: Yazılarınıza özen gösterin lütfen." şeklinde emir kipi içermeyen nazik bir isteği "neye kızdı?" şeklinde tepkiyle karşılamak hoş olmasa gerek.

bytan

@SCHRANZ,

Herkesin ve @Tanshaydar'ın da dikkatini çekerek sana belirttiği konuda anlayış göstermez ve aynı tavırlarını devam ettirirsen bir süre yazı yazmanı engellemek durumunda kalabiliriz. Yeteri kadar uyarıyı gayet seviyeli şekilde kısa sürede aldın. Lütfen bu huyundan vazgeç.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

SCHRANZ

hayır ben uyarıları dikkate almıyor gibi görünüyor olabilirim belki ama değil. ben sadece yazımdaki 'yazınıza özen gösterin lütfen' diye bir uyarıyı ne hatadan dolayı aldığımı öğrenmek istiyorum.kaç kez okudum yazdığımı .bilmiyorum nereye neden dikkat edicem?
Eğer dedim bana söylerse tekrarlamam manasında yazdım. Şimdi bana söyleyebilir misiniz nerde hata yaptığı mı?
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

bytan

@SCHRANZ,

Ben iletinin ilk halini görmedim. @m.eribol geldiğinde bu iletinle ilgili durumu açıklar.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

eribol

@SCHRNZ, ilk mesajını ben düzenledim dolayısıyla gösterebileceğim bir şey yok. Ancak senin de kabul ettiğin gibi bolca kısaltma var. İmla hatası da var. Bir yere kadar bunlar kabul edilebilir belki(hani gözden kaçmıştır, olabilir) ama bu kabul görmüş gibi bir izlenim bırakıyorsa, uyarırım. Bugün sen kısaltmayı normal karşılayabilirsin, yarın bir başkası başka bir yazımı normal karşılar. bir başka gün bir başka biri başka bir şeyi normal karşılar. Peki biz hangisine o zaman itiraz edeceğiz? Sen bunu nrmal karşlyrsan bir başkasıda bir bşka şeyi norml karşlar. O yüzden bataklığa batıp çıkmansa bataklığa hiç girmemek en iyisi. Yani işin doğrusu öyle basit bir sebepten veya millete garezimiz var diye uyarı yapmıyoruz. Gerekli olduğunu düşündüğümüz için uyarı yapıyoruz.

Ayrıca iletiniz de eğer yazım sorunu bolca var ise soruyu okuyan kişinin dikkatini ilk bu çeker. Mesela uzun imzalar, mesela renkli yazılar. Mesela gereksiz kalın yazmalar. Bunlar dikkat dağıtan şeyler. Bu yüzden kullanılmasını istemiyoruz.

SCHRANZ

peki arkadaşım . özür dilerim . hatamı da bana söylediğin ve uyarma gereksiniminde bulunduğun için de ayrıca teşekkürler (( :
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

eribol

SCHRANZ

arkadaşlar konuyu kapatabilirsiniz isterseniz ((:
Gösterdiğiniz ilgi için de teşekkürler .
MUTLULUK MU ?

BIRAZ ALKOL ,

BIRAZ BEYINSIZLIK .

heartsmagic

Çözüme gidilmediği, daha doğrusu çözüme yönelik olmadığı için konuyu kapatmayalım. Zira biri dener belki, geri dönüş yapar. O aşamadan sonra gidişata bakarız. Ben sadece konunun yerini değiştiriyorum, Wine bölümü daha uygun bu mesele için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.