[Çözüldü] Empathy 2.32.0.1 İleti hatası

Başlatan med, 16 Kasım 2010 - 20:16:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

med

Merhaba Empathy de online msn listemdeki kişilere yazdığım iletiler gitmiyor onlarınkide bana gelmiyor.

Firestarter 1.0.3 firewall engel oluyordur diye düşündüm ama devre dışı bıraktığımda da aynı sorun devam ediyordu.

sorunu nasıl çözebilirim . Yardımcı olmak istiyen ver olan arkadaşlara şimdiden teşekkürLer.

matrax_41

Çevrımdışı mesajlaşmalarda sorun olabiliyor. Özellikle de sohbetteki iki kullanıcı da çevrimdışıysa.

med

bytan

Msn-pecan pakedin kurulu mu, güncellemelerin tam mı ve uygulamayı uçbirimden çalıştırıp ileti atmaya çalıştığında ekrana basılan hatalar nedir?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

med

Sorun Firestarter 1.0.3 firewall 'da herhalde bunu kapatıp empathy'i tekrar kapatıp açtığımda sorun düzeldi.

bytan

O halde etiketleyerek kapatıyorum. Sorun devam ederse ilgili başlıktan kilidin kaldırılmasını isteyebilirsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST