Mozilla[Bulunamayan Plugin]

Başlatan mami96, 16 Kasım 2010 - 09:33:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami96

Mozilla ile bir oyun açtım

http://tenis.oyunyolu.net/grand-slam.html

oyun bu fakar bir eklenti istiyor, mozilla bu eklentiyi bulamıyor. Showckwave diye tahmin ediyorum fakat onun linux sürümü yok galiba. Bu oyunu nasıl açabilirim?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 16 Kasım 2010 - 10:25:54

Sanıyorum bir sonuc yok galiba aradım bulamadım :(

KuL

eğer Showckwave flash eksikse depoda  (synaptic paket yöneticisi) mevcut arama yerine flashplugin-installer yaz işaretle kur depoda çıkmıyosa  Kurulum sonrası ilk yapılması gereken bir kaç şey konu başlığı altında var flash eklentilerini kurmak anlatılıyo işini görür..

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,952.0.html

mami96

Youtube videoları vs. açılıyor.

Shockwave açılmıyor sorun o alternatifide yok. :(

KuL

mozillada bende açamadım chromium web browser da açtı oyunu, yüklü deilse kur

mami96

Hmm chrome'ye pek alisik degilim ama bakalim ins onda olur.

heartsmagic

@KuL, sen ek bir işlem yapmadan nasıl açtın o oyunu? Zira kendisi .dcr uzantısına sahip ve doğrudan açılmaması gerekiyor. Gerçi Flash bende el yordamı ile kurulu ancak dosya Shockwace dosyası ne de olsa.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

KuL

direk açtım sen sorunca bidaha denedim oyunların çoğu açıldı. grand slam bölümü açılmadı eksik eklenti yazdı diyerleri çalışıyor  :D

heartsmagic

Garip bir durum. Bir de diğer kullanıcılar denesin. Bende değişebilecek tek şey 64bit'lik bir Flash kullanıyor olmam. Ancak Flash paketi Shcockwave için yeterli midir bilemiyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

barış

Sanırım bir tek Chromium açıyor. Chrome "missing plug-in" hatası verdi.
Shockwace için ben de bir çözüm bulamadım doğrusunu söylemek gerekirse. Uzun süredir shockwace oyunlarını falan oynayamıyorum.

mami96

Shockwave ile flash daha farklilar. İkiside ayni gorunuyorlar, ama farklari var maalesef. Benimde bir anda olmadi. Kucuk yegenlere oyun aciyordum dayim tenisi gordu oynamak istedi.

Shockwave'yi su anda kurmak imkansiz gibi. Cunku Linux sistemler icin destegi yok :(. Açılan oyunlar Flash destekli olanlar, ancak miniclip sitesinde bulunan oyunlarin buyuk cogunlugu acilamazlar :(. Shockwave eksiklik gibi. Bu bildirilmeli aslinda adobeye, belkide haberleri var yapmiyorlar zor geliyor... Vindoz nefret ediyorum senden.