Resim Yükle İmagehost Projem

Başlatan plusnettr, 09 Kasım 2010 - 02:00:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

plusnettr

Kuruluş : 08 Kasım 2010
Amacı : İmagehost vb reklamlı sitelere alternatif olarak temiz reklamsız resim paylaşımı sitesi.
İletişim : plusnettr [at] plusnettr.org
Durumu : Başlangıç
Adres : http://resim.plusnettr.org     

Özellikleri: 
Kabul Edilen Uzantilar: jpg, gif, png
Tekil Dosya Boyutu: 1024kb.
Cogul Dosya Boyutu: 2048kb.     

Kuralları:
Farklı formatta resim yayınlamak istiyorsanız bana mail ve PM ile ulaşabilirsiniz. İllegal içerik kontrolü sürekli yapılmaktadır.
LMDE - Ubuntu 11.04 - Fedora 14

ytgn

Resimlerin saklanma süresi ne kadar? Yüklediğimiz resmi daha sonra silebiliyor muyuz? Üyelik eklenip, yüklediğim resimler gibi bir seçenek eklenebilir mi?
Gelecek için ubuntu ile yeni bir adım..

plusnettr

Alıntı yapılan: ytgn - 10 Kasım 2010 - 19:32:54
Resimlerin saklanma süresi ne kadar? Yüklediğimiz resmi daha sonra silebiliyor muyuz? Üyelik eklenip, yüklediğim resimler gibi bir seçenek eklenebilir mi?

Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler. Script üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir. Üyelik sistemi ve resim yönetimi hakkında ek seçenekler ilerleyen zamanlarda belli olacaktır. Resimleriniz 6 ay boyunca sunucumuzda saklanmaktadır.

rick

Alıntı yapılan: plusnettr - 10 Kasım 2010 - 22:41:23
Resimleriniz 6 ay boyunca sunucumuzda saklanmaktadır.
Yeter de artar bile. :) Ama 1024 KB az değil mi?

plusnettr

Alıntı yapılan: rick - 10 Kasım 2010 - 23:13:59
Yeter de artar bile. :) Ama 1024 KB az değil mi?

Şu anda ideal boyut olarak düşünmekteyiz. İlerleyen zamanlarda kullanım sıklığına göre boyutta artış söz konusu olabilir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler. ;)

plusnettr

Proje sonlandırılmıştır. Yeni resimler kabul edilmemektedir. Mevcut resimlerin yayınlanmasına bir süre daha devam edilecektir. Kolay gelsin ;)

krwlng

http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

XRumer

Pek ihtiyaç duyulmadığı için sonlandı galiba, bu alanda bir sürü rakip site var. Fakat Google'ın Picasa Web Albümleri ve Yahoo'nun Flickr zaten yetiyor. Ayrıca bulut bilişim çözümleri de bu iş için uygun.

Örneğin; Ubuntu One benim resim klasörümü otomatik eşitliyor. İstediğim resmi oradan yayımlıyorum.

keylog

bende böyle bir proje yapayım diye düşünüyordum, sonlandırılması kötü olmuş.. :)