[Çözüldü] ubuntu 10.10 compiz bcm4312 sorunları

Başlatan megaboy_68, 08 Kasım 2010 - 15:39:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

megaboy_68

1--broadcom4312 wlan aygıtı var görmüyor ek sürücülerden bakıyorum etkinleştir diyorum
Üzgünüm, bu sürücünün kurulumu başarısız oldu.

Ayrıntılar için lütfen günlük dosyasına bakın: /var/log/jockey.log
bu hatayı veriyor bu dosyayı açtığımda aygıtı  görüyor ve bağlanıyorum nete

2-- compiz çalışmıyor bu ayarları yapıoyurm etkinleştiriyorum dakat hiç bi efekt çalışmıyor

3--yazılım merkezinden kurulum yapamıyorum kur dediğimde
Güvenilir olmayan paketlerin kurulumunu gerektirir
Bu eylem, doğrulanmayan kaynaklardaki paketlerin kurulumunu gerektirir.
Ayrıntılar
gimp gimp-data libbabl-0.0-0 libgegl-0.0-0 libgimp2.0 libhal1 libmng1
bu iletiyi alıyorum
4--pc de vista starter kurulu ve ben windowsun içinden kurulum yaptım bu nun bi etkisi olurmu cd den kurmayla windows içinde kurmanın arasnında nasıl bi far vardır

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

heartsmagic

Kablosuz kartın için önce kablo ile bağlan, ardından sürücüleri kur.
Compiz için grafik kartına göre forumdaki ilgili bölümü incele.
Üçüncü sorun için evet diyerek kurulumu yapabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

megaboy_68

saolasın kardeş fakat internete bağlanıyorum aygıtla fakat yüklü görünmüyor ilk açtığımda aygıt görünmüyor usb aygıt ı bağladığımda ikiside geliyor ondan snra usb yi çıkarsamda bağlantı kalıyor fakat hala yüklü olmadığını gösteriyor

ikinciside evet die bi şecenek çıkmıyor sadece kapat var

heartsmagic

Yüklü olmayan nedir, USB aygıt derken hangi aygıttan bahsediyorsun? Biraz daha detaya girersen yardımcı olmaya çalışırız.

megaboy_68

yüklü omayan pc nin kendi wireless kartı bunu görmüyor  ben harici usb wireless takıyorum onu okuyor ve ardından pc nin kendi wireless kartınıda okuyor ikisi birden bağlanıyor modeme sonra usb wireless i çıkarsamda  sorun olmuyor fakat pc yi her açtığımda önce usb wireless i takıp bağlanmasını sağlayorum

pc nin kendi wireless kartını ek sürücüler kısmında gösteriyor fakat etkinleştir dediğimde etkinleştirmiyor

Üzgünüm, bu sürücünün kurulumu başarısız oldu.

Ayrıntılar için lütfen günlük dosyasına bakın: /var/log/jockey.log bu  hatayı veriyor

megaboy_68

heartsmagic

USB aygıtla internete bağlanıp sistemini güncelledin mi hiç?

megaboy_68

geçen gün komple ubuntuyu açamadım ve bende yeniden kurdum 10.10 sürümünü şimdide pc nin kendi wireless kartının yanında paranter içinde firmware missing yazıyor usb wireless aygıtını taktıiğımda ise modem e bağlanıyor fakat  hiç bi sayfayı açamıyorum ve güncelleme ve terminalden yükleme işlemlerini bile yapmıyor

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Kasım 2010 - 22:45:10

ben kafamdakileri en baştan sölemek istiyorum çokkafa ütüledim sanırım ama

şimdi 1. olarak ben bu ubuntuyu internet ortamı güvenliği olduğundan istiyorum fakat internete bağlanamıyorum wireless kartında problem yaşıyorum laptop un markası "arçelik anb 578 a sr" internet kullanmadan wireless kartımı yükleme imkanım varsa önce onları denemek istiyorum ve forumlarda okuduğum kadarıyla windows driver ları ubuntuya yükleniyormuş ama anlatılanlardan hiç bişey anlamadım ubuntuyla tanışalı 2 aay oldu fakat hiç bir ilerleme genelde forumlarda terimlerden bahsedilmiş ve terimleri de fazla bilmiyorum bu yüzden anlayamıyorum  açık ve net bi şekilde anlatılmasını rica ediyorum çok şey istiyorum belki ama

2. si pc yi ethernetle bağlama imkanım yok

heartsmagic

En rahat yöntem imkânım yok dediğin kablo yöntemi zira çok yenisin. Biz ne kadar açık ve sade anlatsak da sen çok zorlanacaksın. Boradcom kartlar için kablo ile internete bağlanıp sisteme sürücü kurmak yeterliydi diye hatırlıyorum. Boradcom sahibi arkadaşlar daha net bilgi vereceklerdir.

megaboy_68

tamamdır sorunu hallettim bi şekilde kabloyla bağladım ve çok basit bi şekilde hallettim teşekkürler :D