[Çözüldü] Compiz Canlandırma effecti yok

Başlatan ByReplay, 05 Kasım 2010 - 03:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByReplay

Merhaba Arkadaslar  Dell İnspiron 15R  laptopuma kurdum ubuntu netbook  u  compiz felan yukledım " compizconfig ayar yöneticisinde " Canlandırma yani alladdini labası yok....Yapmak istedeidim sey pencerei kapttıgımda yanarak kapanması yada patlayarak mı :)) acayıp guzel birseydi.... diger bütün effectler var ve calsıor ama birdek canlandırma yok...

Birde "Simple CompizConfig Setting Manager" tıklıyorum ekrana görüntü gelmiyor... acılmıyor yanı kaldırdım tekrar yukledım ama gene aynı sorun   forumda  bircok canlandırma konusu vardı ama cevabımı bulamadım o konularda Yardımcı olursanız sevınırım.... o eklentıyı nasıl bulur yuklerım. ve "animations add -on" secılmıyor

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: ByReplay - 05 Kasım 2010 - 03:04:42
o eklentıyı nasıl bulur yuklerım. ve "animations add -on" secılmıyor

compiz-fusion-plugins-extra paketini depodan kurabilirsiniz,
bahsettiğiniz eklenti o paketin içinde mevcut.
(seçilmemesine karşı, şayet paketi kurduğunuz gibi aktif etmeye kalkarsanız yani eklentiyi, nafile; Compiz'i tekrar başlatınız)

Alıntı yapılan: ByReplay - 05 Kasım 2010 - 03:04:42
Yapmak istedeidim sey pencerei kapttıgımda yanarak kapanması yada patlayarak mı

Canlandırmaların - efekt ayarlarında - Tüm olaylar için rastgele canlandırma - centiğini işaretleyiniz,
sonrasında Açma ve Kapama sekmelerin altında'ki efekt seçimlerini'de rastgele belirleyebiliirsiniz ayrıca.
[IMG]http://www1.picturepush.com/photo/a/4467644/640/4467644.png[/img]

ByReplay

Ben güncelleme yapmıstım olmadı depodan yanı yazılım merkezınden  senın dedıgın sekılde  yaptım  Paketi Yukleıdm Dedigin Gibi Cıktı :) Teşekkürler