Forumda Son mesajlar baslıgı

Başlatan ssaraloglu, 03 Kasım 2010 - 13:52:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ssaraloglu

forumun en altında yer alan son konular baslıgı, forumun en üst tarafında olsa daha fazla göze carpar ve foruma girenler açısından daha fazla iletişime yöneltir die düşünüyorum.

krwlng

Allah seni inandırsın, ben o bölümü hiç kullanmıyorum. Profil resminin yanında "Yeni gönderilen iletileri göster." ve "İletilerime yazılan yeni yanıtları göster." seçeneği yetiyor bana. Ayrıca alt bölümdeki araç, yazılan her ileti için ayrı bir satır açıyor, oysaki "Yeni gönderilen iletileri göster." özelliğinde sadece yeni mesaj varsa, kaç mesaj olduğuna bakmadan sıralıyor.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

ssaraloglu

dogrudur seninkisi el alışkanlıgı haline gelmiş.  Bide işin görsel uyarıcı boyutunu düşünürsek daha teçvik edici olur bence.

krwlng

Haklısınız sizin gibi düşünen birçok üye olabilir, yönetici arkadaşlardan konu ilgili mesajlar gelecektir, uygun görürlerse üstte durmasının bir sorun olacağını sanmıyorum.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

canosayan

açıkçası bu bölümü performans açısından pek sevmiyoruz. Hatta bir zaman serkan kapatmıştı.
Biraz uğraşarak üst kısma alabiliriz. Ama açıkçası ben bunun bizim için biraz sorun olacağını düşünüyorum.

Neden derseniz, bu bölümü zor zamanlarda kapatma opsiyonumuz var.Diğer yandan sunucu yoğun olduğu zamanlarda öncelikle iletilerin, sonrasında istatistiklerin yüklenmesi bence daha mantıklı.
Chmod bizim işimiz.

bytan

@canosayan'a ilave olarak, mesaj atmaya teşvik etmek gibi bir gayemiz de olmadığı için sadece bilgi amaçlı alt bölümde bulunuyor olması yeterli oluyor.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sem

Alıntı yapılan: bytan - 03 Kasım 2010 - 19:22:27
@canosayan'a ilave olarak, mesaj atmaya teşvik etmek gibi bir gayemiz de olmadığı için sadece bilgi amaçlı alt bölümde bulunuyor olması yeterli oluyor.

Ne kadar makul bir açıklama olmuş ya bu.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

heartsmagic

@bytan güzel özetlemiş zaten. Ancak bir mesele daha var ki, sıcak bakmamamızın bir nedeni de bu olacaktır. Ne kadar fazla özelleştirilmiş SMF teması = o kadar çok başarım düşüşü. Ayrıca güncellemelerde çıkacak sorunlar da cabası.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.