[Çözüldü] Unity'de Başlatıcıyı sabitlemek?

Başlatan marjinal1st, 31 Ekim 2010 - 00:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

marjinal1st

Merhabalar,

Sistemime meraktan Unity kurdum, hoşuma gitti diyebilirim. Ardından Google Chromium'u kurdum. Ama bir türlü sağdaki soldaki panele ekleyemiyorum. Chrome açıkken, paneldeki simgeye sağ tıkladığımda "Başlatıcıda Bırak" gibi bir ifade çıkmıyor.

Acaba bunu nasıl halledebilirim?
Bugün özgür yazılım için ne yaptın? :)

sema

Google Chromium'u mu panele ekleyemiyorsun? Tam anlamadım da..

Alıntı yapılan: pisahmet - 31 Ekim 2010 - 00:18:17
Ardından Google Chromium'u kurdum. Ama bir türlü sağdaki panele ekleyemiyorum. Chrome açıkken, paneldeki simgeye sağ tıkladığımda "Başlatıcıda Bırak" gibi bir ifade çıkmıyor.

Uygulamalar >> İnternet >> Chromium'a gelip sağ tıkladığında panele ekle çıkmıyor mu?
susema

marjinal1st

Hayır, zaten orada sağ tıklayınca hiçbir şey gözükmüyor. Normalde bazı yazılımlar için sol panelde sağ tıklayınca başlatıcıda bırak gibi bir ifade var ama Chromium'da öyle bir ifade yok.

sema

Alıntı yapılan: pisahmet - 31 Ekim 2010 - 14:29:24
Normalde bazı yazılımlar için sol panelde sağ tıklayınca başlatıcıda bırak gibi bir ifade var ama Chromium'da öyle bir ifade yok.

Hiç karşılaşmadım :P

İngilizce'n nasıl? Şuradakileri uygulayabilir misin?
susema

marjinal1st

Alıntı yapılan: sema - 31 Ekim 2010 - 14:49:06
Alıntı yapılan: pisahmet - 31 Ekim 2010 - 14:29:24
Normalde bazı yazılımlar için sol panelde sağ tıklayınca başlatıcıda bırak gibi bir ifade var ama Chromium'da öyle bir ifade yok.

Hiç karşılaşmadım :P

İngilizce'n nasıl? Şuradakileri uygulayabilir misin?

Eve gidince denerim, şuanda kafedeyim  ;D

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Ekim 2010 - 19:21:04

Tamamdır oradan halletim  :D Yönetici arkadaş konuyu kitleyebilir.