[ÇÖZÜLDÜ] CPU monitörü kuramıyorum :S

Başlatan x x x x, 30 Ekim 2010 - 01:38:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

x x x x

gnome un sitesinden indirdim .tar uzantılı ama nasıl kuracağımı bilmiyorum :S yardımcı olurmusunuz ?

sudo apt-get install screenlets

programı  alt yapıyı sağlıyor anladığım kadarıyla   atltaki link gibi theme  dosyaları da  arayüzünü vs.  bunun için home klasörüne girip ctrl  H yapmanız gerekli çünkü .konrol  şeklinde dosyalar gözükmez ''.'' için.   ardından .screenlets klasörünün içine bırakın KLASÖRÜ  .gz .tar içinden çıkarıp...

http://gnome-look.org/content/show.php/CPU+Meter+Screenlet+vista'ish+look?content=64599

Bloodless

sudo apt-get install screenlets

daha sonra screenlets programını çalıştırıp bunu import edebilirsin.
Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı

x x x x

Install as usual by extracting the contents of the screenlet's archive to the directory "$HOME/.screenlets".

dio   tamam .tar dosyayı indiriom home un içine çıkartıorm klasörü ama seçmio olmou :S:S:

stratovarius

homeun içine değil.

Home /kullanıcı adı konumunda cntrl + H yapınız gizli dosyalar gözüksün oradan .screenlets dosyasını göreceksiniz. Onun içine atmanız lazım.

x x x x

teşşekkürler  sanrım şu şekil çalışıo

arkadaşın verdiği program temeli oluturuyor  gnomun sitesindeki  dosyalarda temayı temayı da home nin içindeki gizli klösre atıyorum.  ancak bir sorun var  mesela atıığım imleç  full ekranda kalıyor masaüstünde değil :S

Bloodless

screenlets diye aratırsan nasıl masaüstünde kalacağına dair bir çok soru sorulmuştu
Samsung R620-FS03TR Kullanıcısı