[Arşiv]Ubuntu 10.10 RC de de Ati Sürücü Kurulumunda Sorun Var Mı?

Başlatan KemalALKIN, 02 Ekim 2010 - 18:07:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KemalALKIN

64 Bitini İndirdimde Sormak İstedim

Ubuntu 10.10 RC de de Ati Sürücü Kurulumunda Sorun Var Mı?

Özellikle 10.9 Sürücüsünde

Lütfen Deneyenler Yazsın

Teşekkürler
www.tckemal.ist

stratovarius

10.9 u deneme yapmadım modul hatası verebilir diye ama depodaki driver sorunsuz kuruluyor.

Depodaki driver hakkındada veriyon belirtilmemiş(catalyst'da dahil) , ama 10.7 nin üstü bir driver olduğunu söylebilirim.

Üzerinde biraz oynanılmış bir driver gibi geldi bana, 10.8 kararma sorunları filan giderilmiş.  Büyük ihtimalle depodaki 10.9.

fglrxinfo;

display: :0.0  screen: 0
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: ATI Mobility Radeon HD 3400 Series
OpenGL version string: 3.3.10237 Compatibility Profile Context

KemalALKIN

Alıntı yapılan: stratovarius - 02 Ekim 2010 - 18:33:20
10.9 u deneme yapmadım modul hatası verebilir diye ama depodaki driver sorunsuz kuruluyor.

Depodaki driver hakkındada veriyon belirtilmemiş(catalyst'da dahil) , ama 10.7 nin üstü bir driver olduğunu söylebilirim.

Üzerinde biraz oynanılmış bir driver gibi geldi bana, 10.8 kararma sorunları filan giderilmiş.  Büyük ihtimalle depodaki 10.9.

fglrxinfo;

display: :0.0  screen: 0
OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
OpenGL renderer string: ATI Mobility Radeon HD 3400 Series
OpenGL version string: 3.3.10237 Compatibility Profile Context

Peki Sayın Abim 10.9 sürücüsünü deneyebilir misiniz ona görede depodaki ile farklarını söyler misiniz hangisi daha iyidir
benim ekran kartı HIS (HIS Digital) Ati Radeon HD 4770 GDDR5 128 Bit 512MB Paylaşımlı
Bende Winede Kasıntılar Veriyordu 10.04 te sonra 10.04.1 de zaten bildiğimiz gibi sorun vardı deneyemedimdi onda
Şimdiden Teşekkür Ederim
www.tckemal.ist

stratovarius

KemalALKIN riske atamam şu anda sistemi modul hatası yersem , depo driverınıda kuramıyorsun bir daha. Kısır bir döngüye giriyorsun benim tavsiyem depodaki driverı kurup deneme yapmanız.

10.04 10.5 kullandığı için sorunlarınız mevcut olmuştur, ama dediğim gibi 10.10 daki driver güncel bir sürüm.

Ayrıca bütün ati driverlarını denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim 10.8 deki kararma sorunu yaşamıyorum.

En son sitede 10.7 çıktım vardı ondanda güncel bir sürüm yani geriye 10.9 kalıyor :D

Depodaki driver yüksek ihtimalle 10.9.

KemalALKIN

Alıntı yapılan: stratovarius - 02 Ekim 2010 - 18:56:51
KemalALKIN riske atamam şu anda sistemi modul hatası yersem , depo driverınıda kuramıyorsun bir daha. Kısır bir döngüye giriyorsun benim tavsiyem depodaki driverı kurup deneme yapmanız.

10.04 10.5 kullandığı için sorunlarınız mevcut olmuştur, ama dediğim gibi 10.10 daki driver güncel bir sürüm.

Ayrıca bütün ati driverlarını denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim 10.8 deki kararma sorunu yaşamıyorum.

En son sitede 10.7 çıktım vardı ondanda güncel bir sürüm yani geriye 10.9 kalıyor :D

Depodaki driver yüksek ihtimalle 10.9.

teşekkür ederim

başka bir sorum olucak wubi.exe yi çalıştırınca disk hatası veriyor baya tıkladıktan sonra uyarılara geliyor ama daha önceleri böyle olunca (tüm cdlerimde oluyor :S)
kurulumda kök dizin bulanamadı falan diyordu ne yapmak lazım onuda söyler misiniz lütfen Teşekkürler Tekrardan
www.tckemal.ist

stratovarius

Hiçbir ubuntu versiyonunu wubi ile kurmadım o yüzden yorum yapamayacağım.