[Arşiv]ubuntu 8.10 intrepid yukleme sorunu

Başlatan jawes, 04 Temmuz 2008 - 23:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jawes

arkadaşlar  dun  ubuntunun yenı surumunu  8.10 indirdim  cd çektim öğlende yukseltme yapılması için
pc yı açık bırakıp işe gittim neyse işten geldiğimde  indirmeler bitmiş yuklenıyordu  geldiğim zaman pc ye baktım

şöyle bi hata ile duraksamıştı   = subprocess post-installation script returned error exit status 9

neyse bu hata duzelir guncelemelerde dıye düşündüm  yukleme devam etti  arada  14 defa şu

hatayı verıyordu = dependency problems - leaving unconfigured

bu işte bı gariplik vardı artık dönulmez diyip hep es geçtim yuklemenın sonlarına doğru 
şu hatayı alınca şok oldum

Yükseltmeler kurulamadı

Yükseltmeden şimdi iptal ediliyor. Sisteminiz kararsız bir durumda olabilir. Bir kurtarma işlemi gerçekleştirildi. (dpkg --configure -a).

Lütfen 'update-manager' paketi için bu hatayı bildirin. Hata bildirimine /var/log/dist-upgrade/ konumundaki dosyaları da ekleyin.

Please report this bug against the 'update-manager' package and include the files in /var/log/dist-upgrade/ in the bugreport.
installArchives() failed

hata mesajından sonra  pencere kapandı  bende pc nın ihtiyacı vardır dıye yenıden başlattım
her şey normal olarak gozukuyordu
aşadaki çökme raporunu gorunceye kadar

ama ne yaptımsa çokme raporunu goruntuleyemedım   onu geçtim  video açayım dedım izlemek için
vlc player çalışmadı    totemle açtım videoyu ses yok  bı ses geldı kulağıma  eğildim kasaya doğru  oda ne
ses hdd en gelıyor fılmın sesı cızır cızır  hemen vıdeoyu kapattım   
aşadan gene bı baloncuk  guncelleme  olduğunu soyluyordu bende guncelledım ama ne goreyım resımdekı guncelleme kanalları
8.10 na ait 

artık bende şaşırdım ne yapacağımı bılmıyorum sourc.list duzenlenebılır ama ya yukseltmeler yuklendiyse  ne yapmalıyım  yardımınızı
beklıyorum
LİNUX KULLANMAK AYRICALIKTIR

KÖTÜ İLE DOST OLAN UMURSAMAZ GÜNAHI
HAK SÖZÜ  DUYMAZ OLUR HATIRLAMAZ ALLAHI...  sürekli olarak kendini yönetebilmek insanın sahip olabileceği en değerli yetenektir...

izzetguntalaz

Henüz Alpha 1 olan bir distro nun masaüstünü gördüğünüz için şanslısınız.

Ben kurulumu tamamlayamadım.  >:(

jawes

nedemezsin bunca sorunla  yanı değişen bişi yok masa üstü aynı hala

HAK SÖZÜ  DUYMAZ OLUR HATIRLAMAZ ALLAHI...  sürekli olarak kendini yönetebilmek insanın sahip olabileceği en değerli yetenektir...

heartsmagic

Arkadaşlar Alfa bir sistem kurmaya çalışıyorsunuz ya da kurduktan sonra götürmekle uğraşıyorsunuz. Lütfen çıkacak hatalar ve problemler için kızmayın. Bunu forumda defalarca belirttim ben. Şu an için Intrepid sadece denemek ve hata bildirimi için kurulup kullanılabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

izzetguntalaz

Alıntı yapılan: heartsmagic - 05 Temmuz 2008 - 01:47:30
Arkadaşlar Alfa bir sistem kurmaya çalışıyorsunuz ya da kurduktan sonra götürmekle uğraşıyorsunuz. Lütfen çıkacak hatalar ve problemler için kızmayın. Bunu forumda defalarca belirttim ben. Şu an için Intrepid sadece denemek ve hata bildirimi için kurulup kullanılabilir.

Çok haklısın buna +1 veriyorum.

munirekinci

Görsel değişiklikler gelişiminin son aşamalarında yapılıyor. Kaldıki bir sürümde bambaşka bir görünüm kazandırmalarıda mümkün değil. Adım adım ilerler bu olay.

jawes

malesef kurulamıyor harici bir hdd de kurmaya calıştım ama sonuç husranla son buldu

şimdi sizden ricam şu  pc sesını  nasıl gerı getırebılırım kendımce bır araştırma yaptım ama nafıle  şu
anda pc nın sesı hdd den gelıyor  şarkıları bıle hdd soyluyor
buna bı çare bulabılırsek çok sevınecem  intrepid kurulumu kurulu değilmi bende bılmıyorum
bunu nasıl öğrenebılırım

izzetguntalaz

Alıntı yapılan: jawes - 05 Temmuz 2008 - 20:05:18
* maalesef kurulamıyor harici bir hdd de kurmaya calıştım ama sonuç husranla son buldu

şimdi sizden ricam şu  pc sesını  nasıl gerı getırebılırım kendımce bır araştırma yaptım ama nafıle  şu
anda pc nın sesı hdd den gelıyor  şarkıları bıle hdd soyluyor
buna bı çare bulabılırsek çok sevınecem  intrepid kurulumu kurulu değilmi bende bılmıyorum
bunu nasıl öğrenebılırım

Kasanın içindeki hoparlörden bahsediyorsunuz sanırım. Hard disk ten şarkı sesi gelmesi imkansız.

ufuk_k

İşlemci ve ramler, coşkulu bir şekilde hep beraber bağırıyorlar mıydı?  :D

jawes

kasamın içinde hoparlor yok

ufuk varya sende bılıyosun espırının değerini  tam yerı ve zamanını bılıyosun

benim hdd em şarkı soyluyor

izzetguntalaz

Alıntı yapılan: jawes - 05 Temmuz 2008 - 22:24:09
kasamın içinde hoparlor yok

ufuk varya sende bılıyosun espırının değerini  tam yerı ve zamanını bılıyosun

benim hdd em şarkı soyluyor

Donanım konusunda uzman birine danışın.

heartsmagic

Ses ne zaman gitti? Kart neydi?
İşlemci en başta normal çalışıyor muydu? Fanlar sürekli susmuyorsa işlemci en son seviyede çalışıyordur. Bu problem en baştan beri mi var, sonradan mı oldu?

Alıntı Yapintrepid kurulumu kurulu değilmi bende bılmıyorum
bunu nasıl öğrenebılırım

Tam olarak ne kast ettin burada?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

jawes

yukseltme iptal olduktan sonra  ses gıttı  kart via
işlemci gayet rahatı yerınde  zorlanmıyordu
fanlarda bı anormallik yoktu
bu problem yukselmeden sonra meydana geldi 
anladığım şey şu sazanlıkla bı yere varılmıyor  kararlı adımlar atmak lazım
ne kadar hata o kadar  deneyım

ufuk_k

Daha beta olmamış bir sürümden bahsediyoruz. Hiç bir şey bile çalışmayabilirdi. Eğer düzgünce çalışan bir sistem istiyorsan, Hardy kullanmalısın. Yok eğer bu benim deneme tahtam, oynamak istiyorum diyorsan, sonuçlarına katlanman ve araştırman gerekir.

aynshtein

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Temmuz 2008 - 00:56:07
Tam olarak ne kast ettin burada?

Sanırım arkadaş sisteminde kurulu olan Ubuntu'nun versiyonunu öğrenmek istiyor. Bunun için konsolda
lsb_release -a
yazıp enter'a basmak yeterli. Çıktıda Description başlığı altında yüklü versionu öğrenebilirsiniz...
Linux: Bilgisayarını bilgi saymaktan başka işlerde kullanmak isteyenler için...
Günlük: http://www.multimeyda.com/

BayboraKaan

8.10 dagitiminin destegi bittigi icin konuyu kilitliyorum.