[Çözüldü] İmleç Sadece firefox ta Değişiyor !!!

Başlatan ubuntupardus, 26 Eylül 2010 - 17:15:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntupardus

İyi Günler.

Ben İmlecimin şeklini masaüstü arka plan değiştir>Özellleştir den değiştiriyorum.

Fakat sadece İnternette dolaşırken firefoxta gezerken imlecim firefox üzerinde iken değişiyor.

Dosyalara vs. baktığımda imlecim eskisi gibi kalıyor.

Neden olabilir?

Alquimista

hehe. compiz ile ilgili bir durum. metacity'de sorun yok. Bende de o şekilde ama çok umursamadığımdan bakmamıştım bugüne kadar, şimdi biraz bakındımda;

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/compiz/+bug/459647

Lucid'de olan bir sorun bu, Maverick'te giderilmiş. 123 tane yorum olduğu için hepsine bakamadım ama eğer her fare imlecini değiştirdiğinde onu kullanabilmek için bir takım ayarlamalar yapmayı göze alıyorsan bunun için verilen alternatif bir çok öneri var yukarıdaki bağlantıda (mesela 15# yorum hoşuma gitti, işe yarıyormuş diyor yazan kişi). Ama direk olarak masaüstün'den özelleştir diyerek değiştirdiğin kısımda karşılaştığın sorunun herhangi bir çözümü yok ne yazık ki. En azından hata kaydı öyle diyor.
If you should go skating on the thin ice of modern life, dragging behind you the silent reproach of a million tear-stained eyes, don't be surprised when a c rack in the ice appears under your feet. You slip out of your depth and out of your mind with your fear flowing out behind you as you claw the thin ice.

Yiğit Ateş

/usr/share/icons/default/index.theme dosyasını gedit ile açıp Inherit satırının karşısında yazan değeri kullandığınız imleç temasına göre değiştirirseniz düzelebilir.

ubuntupardus

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 26 Eylül 2010 - 17:38:50
/usr/share/icons/default/index.theme dosyasını gedit ile açıp Inherit satırının karşısında yazan değeri kullandığınız imleç temasına göre değiştirirseniz düzelebilir.
Dediğinizi yaptım oldu. Çok teşekkürle.r

Alquimista

If you should go skating on the thin ice of modern life, dragging behind you the silent reproach of a million tear-stained eyes, don't be surprised when a c rack in the ice appears under your feet. You slip out of your depth and out of your mind with your fear flowing out behind you as you claw the thin ice.