USKO Yardımı <Knight Online>

Başlatan Leroy, 08 Eylül 2010 - 14:15:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leroy

Sizden almak istediğim bilgi bu oyun directx ister mi; isterse nasıl yükleyebiliriz şimdiden teşekkür ediyorum :)

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Leroy

Bir sorum daha olucak eğer oyunu açarsak bu oyunu pencere modunda mı yoksa tam ekranda mı oynayabileceğiz?

heartsmagic

Eğer sorun olmazsa tam erkanda oynayabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Leroy

Bana oyundan tam manasında alabileceğim verimi bilen görmüş biri söyleyebilir mi ayrıntısıyla ?
Ekran kartım RAM im işlemci son sistem denebilecek düzeydeler yavaşlama, donma sorunu ile karşılaşmam pek olası sayılmaz.
Ama yine tam manasıyla bu konuda birisi beni aydınlatırsa sevineceğim :)

krwlng

Denemeden hiçbir şeyden emin olamazsınız, o yüzden deneyip kendi gözlerinizle görmeniz her zaman daha iyidir. Ufak farklılıklar bile uygulamaların çalışmasını olumlu veya olumsuz yönde etkileyebilir. Bir kişinin sistemi sizinki ile çok yakındır fakat ekran kartındaki bir artı özellik bile sizinle aynı sorunu yaşamasını engelleyebilir. Tavsiyem kesinlikle kendiniz deneyip, çıkan sorunlar hakkında sorular yöneltmeniz.
http://twitter.com/yusuFBrn

Ali İsmail Korkmaz, FENERBAHÇE Yıkılmaz!

Ekremx

Ben denedim pachleri felanta manual attım...satart geldi ondan sorna cıx..acılmadı..exe hatası verdi wine...Virtual boxlada giriş yapiyor ama sonra kapanıyor 3d yi açça rağmen sanırım usko linuxu sevmiyor:)

bytan

Alıntı yapılan: Ekremx - 09 Aralık 2010 - 11:07:05
Ben denedim pachleri felanta manual attım...satart geldi ondan sorna cıx..acılmadı..exe hatası verdi wine...Virtual boxlada giriş yapiyor ama sonra kapanıyor 3d yi açça rağmen sanırım usko linuxu sevmiyor:)

Oyun linux için yazılıp derlenmediyse bu normaldir. Ayrıca yukarıda verdiğim bağlantıya bakarsan, biri hariç kötü not almış.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

Leroy

Daha ubuntuyla tanıştıgımın 3 günü açmıstım bu başlığı dün denedim update bile edilmiyor :D

bytan

Alıntı yapılan: Leroy - 10 Aralık 2010 - 14:10:19
Daha ubuntuyla tanıştıgımın 3 günü açmıstım bu başlığı dün denedim update bile edilmiyor :D

İlk elden tecrübe gibisi yoktur. :)

Alıntı yapılan: krwlng - 12 Ekim 2010 - 13:39:38
Denemeden hiçbir şeyden emin olamazsınız, o yüzden deneyip kendi gözlerinizle görmeniz her zaman daha iyidir.

PF @ ST