Opera 10.60 Internal Birkaç Sorun

Başlatan burk, 24 Ağustos 2010 - 21:13:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burk

Evet,her sürüm yükseltmeyi yaptıktan sonra yeni sorunlar yaşıyorum,şu anda;

• Bulunduğum sekmede bazen imleç kayboluyor,tıkladığım zaman da çıkmıyor,başka bir sekme tıklayıp o sekmeye geri döndüğümde imleci görebiliyorum.

• Bulunduğum sekmede bazen hiçbir tıklama görülmüyor,başka bir sekme tıklayıp o sekmeye geri döndüğümde imleci görebiliyorum.

• Bulunduğum sekmede bazen her tıklamada sayfa geriye gidiyor,o sekmeyi kapatmaktan başka bir çarem kalmıyor.

• Mousepad kullanırken aşağı inmeye başladığımda bazen Google'da gezindiğim sayfadaki herhangi bir kelimenin arama sonuçları çıkıyor.
Bunlar benim geribildirimlerim ve problemlerim,bunlara ne yapılabilir?

heartsmagic

Opera kullanmadığım için bilmiyorum, deneme sürümü müdür bu? Değilmiş, hatta 10.61 sürümü mevcutmuş. 10.61 ile aynı sorun var mı? Compiz'i kapatıp denemiş miydin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

burk

10.61 sürümünü şimdi kurdum,deniyeceğim,sorun umarım compiz ile alakalı değildir çünkü başımı fazlasıyla ağrıtmaya başladı.

GAREZ

o sorunlar hiç olmadı compiz olmadan denediğnde ne oldu?

burk

Öncelikle 10.61 sürümüne geçtiğimi belirtmeliyim.

Olayın Compiz ile bi alakası yokmuş çünkü yeni sürümde sadece bazen her tıklamamda bir önceki sayfayı açma sorunu ve sekmeler arası geçiş yaparken bir diğer sekmeyi tıkladığımda o sekmenin kapanma sorununu yaşıyorum.