Facebook'da Ubuntu Sayfası

Başlatan maydin95, 23 Ağustos 2010 - 19:27:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maydin95

Ubuntu'nun kendi ingilizce sayfası var ama Türkçe sayfası da olsa nasıl olur. Oradan çevirilere falan gönüllü de toplanabilir. Ubuntu'nun tanıtımı yapılır. Sizce güzel olur mu böyle bir şey.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

eribol

Zaten sayfa var diye biliyorum ben.

hitokiri

Alıntı YapZaten sayfa var diye biliyorum ben.
yok o biçim değiştirdi debian mint ubuntu kullanıcıları gibi bi şey oldu
biri açsa olur gibi yani :)

alquirel

Alıntı yapılan: maydin95 - 23 Ağustos 2010 - 19:27:09
Oradan çevirilere falan gönüllü de toplanabilir.

Bu yönden oldukça güzel bir fikir. Bu facebook bir şeyin tanıtımı açısından ülkemizde oldukça etkili.

maydin95

Zaten ben de ondan istiyorum. Bir şeyin verilmesi açısından çok iyi bir yer. Facebook'da işe yarayan tek şey bence Lüzumsuz Bilgiler Ansiklopedisi.(Bilgi bilgidir.) Millet takip ediyor arkadaş. Ondan dolayı biri açsa iyi olur. Ben açarım derim ama Facebook'u kullanmasını fazla bilmiyorum.
Din; ilimle birleşirse nefaset, cehaletle birleşirse rezalet, siyasetle birleşirse de felaket olur.

kalkan1973

Ben bi deneyeyim isterseniz. Geçen yıl kendi profilimde resimlerle tanıtım yapmıştım...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Ağustos 2010 - 21:56:54

arkadaşlar ubuntu türkiye tayfası grubunu facebook da kurdum.
Evde İşte her yerde Linux

maydin95

Arama yaptığımda onu görmemiştim ama hiçbir şey yok sayfada bomboş. Arkadaşın açtığı sayfayı görebilsek de oraya içerik eklesek.

canosayan

facebook ilginç bir platform. nedense grup kurmakta ayrıca manasız.
daha dün bir yazı için bir grup taraması yaptım. aynı manada açılmış 20 den fazla grup topladım. bu yüzden kişisel olarak facebookta grup açmanın manasını göremiyorum.
Chmod bizim işimiz.

kalkan1973

Alıntı yapılan: maydin95 - 24 Ağustos 2010 - 09:15:09
Arama yaptığımda onu görmemiştim ama hiçbir şey yok sayfada bomboş. Arkadaşın açtığı sayfayı görebilsek de oraya içerik eklesek.
http://www.facebook.com/group.php?gid=144883238879750
Evde İşte her yerde Linux