[Çözüldü] Arka Plan değişmiyor, dosya yöneticisi açılıp duruyor

Başlatan ubuntupardus, 19 Ağustos 2010 - 14:22:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ubuntupardus

Herkese İyi günler..

Bu gün tema gib * bir şey yüklüyordum. kurcaladım falan. Sonra birdenbire oturum kapandı.
Açtığımda pencerelerin üstü yoktu.

Masaüstü arka planı beyaz oldu. Arka planı değiştirmek için Görünüm tercihlerini açıyorum seçiyorum.

Fakat Panele Sürekli olarak file manager açılıyor. Diye simgeler geliyor. Kapatmadığım sürece açılıyor uzuun uzun gidiyor.

Pencereleri aşağıdaki olayla çözdüm.
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,19315.0.html

Ama masaüstü arkaplanı çözülmedi. Filemanger açılıp duruyor.
neyapmam gerekir.

eribol

Öncelikle sorununuza uygun başlık yazarsanız seviniriz. Bütün ayarları sıfırlayabilirsiniz ama temalarınız gider. En temiz ve kısa yol bu:)rm -rf .gconf .gconfd .gnome .gnome2

ubuntupardus

eribol

ubuntupardus

eribol

O halde son yaptığınız işlemleri detaylandırmanız gerekecek. Bir de bir ekran görüntüsü eklerseniz fikir vermesi açısından iyi olur.

ubuntupardus

En son şurdaki temayı yapmaya çalışıyordum. Ondan sonra oturum kapandı.

http://www.webupd8.org/2010/05/enable-rgba-transparency-in-ubuntu-910.html

Oturum açıldığında Arka plan beyaz oldu. Değiştirmeye çalıştığım zaman Aşağıdaki panelde sürekli Olarak file manager açılıyor simgeleri çıkmaya başladı.

Resim verecektim fakat. Şuan Hiç bir komuta karşılık alamıyorum. Uç birime tıklıyorum o bile açılmıyor. Neye tıklarsam tıklayayım çalışmıyor. Onun için resim yollayamıyorum. Reset attıktan sonra yollarım.

Yeniden başlata tıkladığımda bile cevap vermiyor. Reset atacam

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Ağustos 2010 - 15:09:36

bu da resim. Aşağıdaki panel de gördüğüüz gibi sürekli olarak açılıyor. Sonra kendi kendine kapanıyor.

ironic

killall nautilus

komutuyla açılan pencereleri kapatabilirsin.

Oturumu kapat aç açılışta sadece terminali aç ve şu komutları ver.

sudo rm -f /etc/apt/sources.list.d/erik*
sudo apt-get remove gtk2-module-rgba
sudo apt-get update && sudo apt-get install ubuntu-desktop
sudo apt-get upgrade

yine oturumu kapat aç.

ubuntupardus