[Çözüldü] mouse imlec teması?

Başlatan hasanaa, 07 Ağustos 2010 - 02:23:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanaa

imleci değiştirdim ama firefox veya başka bir pencerenin üzerine getirdiğimde benim seçtiğim imleç gözükmesine rağmen masaüstünde klasik imleç gözükmeye devam ediyor. sebebi ne olabilir?
Dropbox referansım

Geany

sudo gedit /usr/share/icons/default/index.theme

Açılan dosyaya, seçtiğin cursor ismini değiştirip kaydet. Daha sonra;

Alt+F2;
compiz --replace

Ve hoop yeni imleç. 10.04 'te niyese böyle uğraştırıyor biraz daha önceki sürümde bu sorun yoktu. :)

hasanaa

buşekilde oluyor ama herseferinde böyle mi yapmak zorundayım? daha önce böyle olmuyordu netbook editon kullanıyorken. GNOME dan giriş yapmaya başladığımdan beri böyle oluyor. appearence den imleci değiştirdiğm de gene sadece pencerelerin üzerinde görünüyor?
Dropbox referansım

Geany

10.04 Sürümün de böyle bir olay çıktı. Daha önceki sürümü kullanıyorken bu sorun yoktu. Başka çözümü varmıdır bilmiyorum,benim kullandığım yöntem bu şekilde.

hasanaa

peki teşekkürler. bu yöntem problemi halletmese de alternatif bir çözüm sunuyor.

başa bir sorum daha var. kullandığım imlec temasını kaldırıp yeniden yüklemeyi denemiştim. belki  bir çözüm olur diye ama tekrar yükleyemedim. şöyle bir hata alıyorum.

Installation for theme "ComixCursors-Green-Regular" failed.
Cant move directory over directory
Dropbox referansım

heartsmagic

Ev dizinine gel, yani başlangıç dizinine, Ctrl+h ile gizli dizinler gör. .themes dizini içinden o temanın dizinini sil ve tekrar kurulumu dene. Eğer varsa .icons dizininden de temizlik yap.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

hasanaa

Alıntı yapılan: heartsmagic - 08 Ağustos 2010 - 02:52:46
Ev dizinine gel, yani başlangıç dizinine, Ctrl+h ile gizli dizinler gör. .themes dizini içinden o temanın dizinini sil ve tekrar kurulumu dene. Eğer varsa .icons dizininden de temizlik yap.
tamam teşekkürler bu işe yaradı
Dropbox referansım