İnternetten cd Temini

Başlatan ersans, 25 Haziran 2008 - 14:07:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersans

Benim yaşadığım kasabada postane yok ilçede var, Ubuntunun sitesinden cd istediğimde nerenin adresini vereceğim?
Ve ne kadar sürer cdlerin gelmesi?
Kırklareli-Babaeski-Büyükmandıra
ErSaN-S

FUBU

Alıntı Yapve ne kadar sürer cdlerin gelmesi

sipariş verirken sanırım 6-12 hafta arası değişir uyarısı geliyor ama benim verdiğim sipariş 4 haftada gelmişti..

postahane, posta işini bilemiyecem ama

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=15.0  bu başlıktan da haberin vardır heralde.

heartsmagic

Elinize mektup geliyorsa CD'ler de gelir. Kısacası ev adresini verebilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ufuk_k

Alıntı yapılan: ersans - 25 Haziran 2008 - 14:07:24
Benim yaşadığım kasabada postane yok ilçede var, Ubuntunun sitesinden cd istediğimde nerenin adresini vereceğim?
Ve ne kadar sürer cdlerin gelmesi?
Kırklareli-Babaeski-Büyükmandıra

Tam adresini bana özel mesaj olarak yaz, ben sana kargo ile istediğin sürümleri yollarım. Eğer beklememeyim diyorsan. Çünkü gelmesi uzun sürer. İndirme olanağın yoksa dediğim gibi gönderebilirim.

ersans

tt arkadaşlar ben sipariş verdim öyle çok acil değildi ama 1 tane gelcek öylee yazıyo ben daha fazla gelmesini beklerdim bide cdler geldiğinde beni arıyacaklarmı numara veriliyoya
ErSaN-S

erginemr

@ersans,

CD isteme konusu bir yana, yaşıtların "FIFA 2009 çıktı mı" diye korsan CD'cilerin kapısını aşındırırken, seni Linux'a merak duyup kurmak istemenden ötürü can-ı gönülden kutluyorum. Hoşgeldin.

ersans

ben 7-10 yaş arası windows gibi sinir bir işletim sistemi kullandım 3 sene önce internette bişeyler ararken  linux dağıtımlarından birini gördüm ve indirdim cd ye çekip denedim baktımki kullanımı windows tan daha kolay her şeyi içinde kendi veriyo bende özgür yazılımların gelişmesi insanları korsandan kurtaracak diye düşündüm ve heryerde pardus ü ubuntuyu suse tanıtıyorum
ErSaN-S

ersans

sipariş değiştirme bölümü varmış buldum ve değiştirdim
ErSaN-S

ersans

herkese cevapları için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar  :)
ErSaN-S

erginemr

Alıntı yapılan: ersans - 26 Haziran 2008 - 11:49:22

:D  Kendine iyi bak.

matafleur

Alıntı yapılan: ersans - 26 Haziran 2008 - 11:49:22

Herzaman bekleriz.,bolca bekleriz.Kuzenimden sonra gördüğüm en küçük linux kullanıcısısın.Seni görmek güzel aramızda  (:

ersans

ErSaN-S

DeFacto

Bu arada cs 1.7 çıkmış :P Şaka bir yana ben de sipariş ettim, çoklu ettim ben o spesyal bölümde 6 hafta filan sonra geldi bana ve o çoklu cdler daha bir geç gelirdi. Ben bir de katkı olsun diye ufak bi mebla da olsa bardak alıcam :) Ve kendi sitesinde multi (çoklu) sipariş yapılması da esprili bir şekilde vurgulanıyor. Malum bir cd için de olsa bir kargo parası var :)

batuhane

arkadaşlar elimde birçok linux işletim sistemlerine ait live cdler var isteyen olursa verebilirim Manisa/Akhisar :)

DeFacto

Ya bir Slackware 12.0'ıın son cdsinde md5sum uyumsuzluğu çıktı bir de şu gOS ile bir Enlightenment deneyimi yaşıyım dedim. Gene md5sum

ersans

herkese cevapları için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
ErSaN-S

akurgal

Bana orjinal 8.10 lazımdı. İnternetten orjinal 8.10 ubuntu istedim bu gün adresime gönderilmiş fakat orjinal cd takınca bilgisayar açmıyor farklı sürücülerde denedim gene açmadı? Bu sorun neden kaynaklı acaba Cd bozuk olmaz çok küçük bir ihtimal.:(

umutubuntu

Boot ekranında F4 ile güvenli kipte giriş yapabilirsin.

heartsmagic

Alıntı yapılan: akurgal - 25 Aralık 2008 - 21:34:04
Bana orjinal 8.10 lazımdı. İnternetten orjinal 8.10 ubuntu istedim bu gün adresime gönderilmiş fakat orjinal cd takınca bilgisayar açmıyor farklı sürücülerde denedim gene açmadı? Bu sorun neden kaynaklı acaba Cd bozuk olmaz çok küçük bir ihtimal.:(

Aldığın hata mesajını veya problemini ayrı bir başlıkta açarsan daha fazla yardımcı olunur.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.