SUDO'da Oyun Tanıtımı Yapmak İsteyen?

Başlatan XRumer, 11 Temmuz 2010 - 18:40:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barisyildiz.72

Alıntı yapılan: cerencalici - 23 Nisan 2012 - 23:08:57
@barisyildiz.72, iletinizden bağlantıyı çıkardım, yazınız bende. İnceleyip en kısa zamanda size dönüt vereceğim.
Dediniz ama bir haber vermediniz acaba oylama aşamasındamı?

cerencalici

Alıntı yapılan: barisyildiz.72 - 24 Nisan 2012 - 11:18:39
Alıntı yapılan: cerencalici - 23 Nisan 2012 - 23:08:57
@barisyildiz.72, iletinizden bağlantıyı çıkardım, yazınız bende. İnceleyip en kısa zamanda size dönüt vereceğim.
Dediniz ama bir haber vermediniz acaba oylama aşamasındamı?

Oylama demeyelim de inceleme diyelim. :) Diğer arkadaşların da yazınızı incelemesinde yarar var. Size özel ileti ile bilgilendirme yapacağım. Bugün içinde olacağını tahmin ediyorum.
Backspace tuşunu kırdım, mutsuzum. :S

barisyildiz.72

Arkadaşlar bu benim 3. serim belkide son serim olabilir çünkü artık benden fazlası gelmiyor Link veriyorum sayın yöneticiler; ...
Bağlantı silindi, gerekli yerlere ulaştırıldı. [alquirel]

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Nisan 2012 - 18:26:11

Ne zaman sonuç Gelecek?  :'(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 24 Nisan 2012 - 18:32:54

Peki karar ne zaman verilecek?

barisyildiz.72

Buyrun, Yöneticiler 42. Sudo dergisi için oyun incelemesi
link; ...bağlantı silindi... cerencalici

cerencalici

Alıntı yapılan: barisyildiz.72 - 30 Nisan 2012 - 20:53:47
Buyrun, Yöneticiler 42. Sudo dergisi için oyun incelemesi
link; ...bağlantı silindi... cerencalici

İletinizdeki bağlantıyı silip yazınızı ilgili yerlere ulaştırdım. En kısa sürede size döneceğiz.

Perfect_34

Ben, yapabilirim. Tabi bir arkadaşımız seçilmemişse.

heartsmagic

@Perfect_34, seçilecek bir kişi yok. Dergide yayımlanacağını düşündüğün bir tanıtımı güzel bir dille, dergiye uygun şekilde yazarsan ve arkadaşlardan birine gönderirsen değerlendirmeye alınır. İletişim adresi için sudo(at)ubuntu-tr.net kullanılabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

heartsmagic

Kısa bir değerlendirmeden sonra @Perfec_34 isimli bu ikinci üyeliği de yasakladık.
Uyumsuz, ısrarcı, yol yordam bilmeyen, üzerine bir de küfür etme becerisi gösteren kimseyle işimiz yok.

Ayrıca lütfen insanları kişisel epostları üzerinden rahatsız etme. Bu işi takıntı yapmana gerek yok, istenmiyorsun burada. Biraz gururun varsa onu da buraya dönüp ısrar ederek harcama, istenmediğin yere uğramama yönünde kullan lütfen.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

xavier

SUDO'da henüz bir oyun tanıtımı göremedim. Sanıyorum bu başlık hâlâ aktif.
Alıntı yapılan: heartsmagic - 10 Mayıs 2012 - 18:28:35
Dergide yayımlanacağını düşündüğün bir tanıtımı güzel bir dille, dergiye uygun şekilde yazarsan ve arkadaşlardan birine gönderirsen değerlendirmeye alınır. İletişim adresi için sudo(at)ubuntu-tr.net kullanılabilir.

Belki bu yönde küçük bir katkım olabilir. Alıntıda açıklanmış başvuru yöntemi hâlâ geçerli mi acaba?
What would Gordon Freeman do?

cerencalici

@xavier, başlık geçerliliğini koruyor pek tabii ki. Oyun oynayanımız pek yok sanırım, o yüzden dergide de yer alamıyor oyun tanıtımı yazıları. :) Eğer açık kaynak bir oyunu güzel bir dille yazıp görselleriyle birlikte gönderirseniz değerlendirmeye alırız. Yukarıdaki adres hâlâ geçerli. Kolay gelsin.

Ninoslayer

Ben bir tane yaptım aslında "The Journey Down" beğenilmişti aslında ama arada kaydı sanırsam.

cerencalici

Alıntı yapılan: Ninoslayer - 07 Kasım 2012 - 00:28:53
Ben bir tane yaptım aslında "The Journey Down" beğenilmişti aslında ama arada kaydı sanırsam.

Bilgilendirme epostası gönderdim diye hatırlıyorum size. 47. Sayı'da yayımlanacak. ;)

xavier

Alıntı yapılan: cerencalici - 06 Kasım 2012 - 18:28:11
Eğer açık kaynak bir oyunu güzel bir dille...

Sadece açık kaynak mı? Ticari lisansa sahip GNU/Linux oyunları peki? @Ninoslayer'ın tanıtımına göre sanırım ticari lisansa sahip kapalı kodlu oyunların da açıklamaları yazılabiliyor, yanılıyor muyum?

cerencalici

GNU/Linux oyunlarının hepsini tanıtabilirsiniz. Söylemek istediğim, Wine ile çalışan bir oyun yerine Linux sürümü bulunan bir oyunun tanıtımını tercih ettiğimizdi.

xavier

Alıntı yapılan: cerencalici - 07 Kasım 2012 - 12:18:08
GNU/Linux oyunlarının hepsini tanıtabilirsiniz. Söylemek istediğim, Wine ile çalışan bir oyun yerine Linux sürümü bulunan bir oyunun tanıtımını tercih ettiğimizdi.

Elbette. Zaten Windows oyunu açıklaması yazmam. Eğer test yazım uygun görülürse, SUDO için her ay bir yazı hazırlayabilirim.

cerencalici

Alıntı yapılan: xavier - 07 Kasım 2012 - 13:52:10
Elbette. Zaten Windows oyunu açıklaması yazmam. Eğer test yazım uygun görülürse, SUDO için her ay bir yazı hazırlayabilirim.

O zaman yazınızı bekliyoruz.

xavier

Alıntı yapılan: cerencalici - 07 Kasım 2012 - 15:54:41

O zaman yazınızı bekliyoruz.

Yazımı, sudo(at)ubuntu-tr.net adresine yolladım. Cevabınızı bekliyorum.

sem

Kısa zaman içerisinde geri dönüş yapacağız, teşekkür ederiz.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

waroi

Eğer hala ihtiyaç varsa seve seve gönüllü olabilirim. Bilgisayarım üst seviye denebilecek donanıma sahiptir oyun çalışmama sorunu yaşayacağımı hiç sanmıyorum, oyun oynamayı da çok severim. :)

burk

@waroi mevcut biçimde bir inceleme illâ ki işe yarar :)

waroi

furkankalkan

Geçmiş SUDO larda BSDGames makalesi yoksa bunu ben yazmak isterim doğrusu, Bir de "Kendin Derle" kategorisi altında kosolda çalışan oyun kodları paylaşılabilir. 
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

burk

Alıntı yapılan: dewilman - 22 Temmuz 2013 - 20:33:30
Geçmiş SUDO larda BSDGames makalesi yoksa bunu ben yazmak isterim doğrusu, Bir de "Kendin Derle" kategorisi altında kosolda çalışan oyun kodları paylaşılabilir.
Böyle olumlu katkılara sanırım kimse hayır demez :)

urqun

incelenmediyse teeworlds ü inceleyip gönderebiliim, tabi alım hala varsa ?
#mineral #rock #deposit #petroleum #oil #radioactive #gis #earth #sources #rawmaterials #maps #field #anticlyne #dome #basin #synclyne #structure #Geology!

alquirel

Alıntı yapılan: urqun - 30 Temmuz 2013 - 01:02:10
incelenmediyse teeworlds ü inceleyip gönderebiliim, tabi alım hala varsa ?

Alım her zaman var, yeter ki sizden katkı gelsin ;)