Üye olmayanlara daha fazla seçenek sunma

Başlatan stef_q, 11 Temmuz 2010 - 11:22:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

stef_q

Forumumuzda üye olmadan konu açmak, özel mesaj atmak, anketlere oy vermek, konulara cevap yazmak gibi çok özel durumlar haricinde herşeyi yapabilsek daha iyi olmamı ? Bazı kullancılar birinini attığı son mesajlara dahi bakmak için üye olması gerekiyor. Bu da forumda boş üyelerin artmasına sebep olmuyor mu sizce ?

hakperest

Alıntı yapılan: yokohama_11 - 11 Temmuz 2010 - 11:22:20
..Bazı kullancılar birinini attığı son mesajlara dahi bakmak için üye olması gerekiyor...

Biraz açar mısınız? "Üyenin gönderdiği mesajlar" diye profilden mi arama yapmak istiyorsunuz?

Üye olmadan konu açmaya izin verilse, forum "spam/troll" mesajlarla dolacaktır. ;)
Küçük bir anketimiz var, katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Anketimize http://h2b.co/anket adresinden ulaşabilirsiniz.

http://mustafaalkan.kimdir.com

bytan

Dediğinin görülebilmesi için üye listesinin ve üye profillerinin görünmesine izin vermemiz gerekiyor. Forum bilgi amaçlı olduğundan, bilgi ile ilgili olan her türlü bağlantı üye olmayan kişilere de açık durumda. Üye listesi ve bir üyenin attığı son iletilerse bunun dışındadır.

Bir üyenin attığı son iletilere bakmak isteyenler yok mudur? Elbette vardır, ancak bunların sayısı "boş üyelerin artışına" sebep olacak kadar çok değildir.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

canosayan

Şimdiye kadar, üye olmadığım bir forumda, herhangi birinin son attığı iletilere bakmak istemedim hiç. Çok fazla kişininde isteyeceğini sanmıyorum açıkçası.
Eğer bir kişiye olan ilgi attığı son mesajları inceleyecek kadar çoksa bence üye olunması manalı bile.
Chmod bizim işimiz.

acer

Bu forum üye olmayanlara açıklık konusunda diğer forumları siler geçer. Şuana kadar gördüğüm en güzel forum. Hatta üye olmayanlar için bile.

barış

ben bu foruma 1sene üye olmadan takıldım sorunlarımı çözmek için :D gayet de açıktı yani hiç bir şey gizli değildi. Burası üye toplamaya çalışmıyor ki. Eğer çalışsaydı (gizli mesaj, linkleri görebilmek için üye olunuz vb.) şeyler derdi. Ancak bence gereksiz. Birisinin attığı son mesajlara bakmak için 1kereye mahsus üye olsun ne var ki bunda? Eğer üye olmayacaksa bakmasın. İlla da bakmak isteyen üye olur yani.