VLC Gui Sorunu

Başlatan Wolverine, 28 Haziran 2010 - 14:11:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wolverine

Merhabalar,
Ne kadar yardımcı olur bilmiyorum ama bu sabah Autodesk Maya yükledim.(Arayüzünde o da qt4 kullanıyor.)Az önce VLC'yi açmayı denedim olmadı.Hangi versiyon olduğu farketmiyor.Aldığım hatalar:
Ubuntu Deposundaki sürüm
VLC media player 1.0.6 Goldeneye
[0x1aa4888] main libvlc: Running vlc with the default interface. Use 'cvlc' to use vlc without interface.
[0x1befa38] main generic error: no dialogs provider module matched "any"
[0x1bce658] skins2 interface error: no suitable dialogs provider found (hint: compile the qt4 plugin, and make sure it is loaded properly)
[0x1bce658] skins2 interface: skin: subX  author: Martin Poehlmann

Bu da güncel ppa'dan aldığım hata:
VLC media player 1.2.0-git Twoflower (revision exported)
Blocked: call to unsetenv("DBUS_ACTIVATION_ADDRESS")
Blocked: call to unsetenv("DBUS_ACTIVATION_BUS_TYPE")
[0x9d6910] main libvlc: Running vlc with the default interface. Use 'cvlc' to use vlc without interface.
[0xa11a90] skins2 interface error: no suitable dialogs provider found (hint: compile the qt4 plugin, and make sure it is loaded properly)
[0xa11a90] skins2 interface error: cannot instanciate qt4 dialogs provider
X Error of failed request:  BadAtom (invalid Atom parameter)
  Major opcode of failed request:  18 (X_ChangeProperty)
  Atom id in failed request:  0x0
  Serial number of failed request:  39
  Current serial number in output stream:  45

Ayrıca bir başka ppa'dan aldığım 1.1 versiyonu da yukarıdakine benzer bir hata veriyor.Problem belli ki qt4 ile ilgili fakat ben elle kurulum yapmak istemiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.  ;)

ironic

Kurduğun uygulama sisteme kurulurken , herhangi bir çakışma yaptı mı, herhangi bir yüklü paket kaldırma gibi ?

Wolverine

Hayır yapmamıştı yanılmıyorsam.  ::)

bytan

Madem qt4 ile ilgili olduğundan eminiz, o halde böcek olarak kayıt açıp geri bildirimleri yaparsan geliştiriciler herkesin faydalanabileceği bir çözüm yolu bulabilirler.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

ironic

VLC ile ilgili tüm paketleri tamamen kaldır ve yeniden yüklemeyi dene. Benzer hatalarda işe yaramış.