[Çözüldü] Uzak Masaüstü Programı

Başlatan gece_mavii, 07 Haziran 2010 - 19:15:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece_mavii

slm arkadaşlar bana teamviewer  uzak masa ustu bağlantı programı lazım  windows pc den ubuntuya  sorun suz bağlana bilirmıyım?

sabriyurga

Bu siteden indirebilirsin http://www.teamviewer.com/download/

Ayrıca büyük harflerle konu açma yönetici abiler kızabilir :)

empax

Win <-> Ubuntu
Her iki şekilde deneyimim oldu, hiç bir problemle karşılaşmadım.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

gece_mavii

buyuk harflerle  konu actığım ıcın  özur ..... arkadaşalr burası ne kadr guzel bı forum anında cewap  cok şaşırıyorum bu kadar cabuk cewap gelınce:))

bytan

@gece_mavii, gördüğün gibi Türkçe konusunda da hassasız: Bkz. "ce.wap"
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

gece_mavii

slm arkadaşlar bytan uyarını aldım sanırım her yörenin şivesiyle alakalı bişey  sizde sanırım amerikada yaşıyorsunuz....ce.wap iyi akşamlar...

bytan

Şiveden ziyade Türkçe karakterlerle alakalı bir şey. Ve daha güzel bir yerde yaşıyorum. :)

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
PF @ ST

gece_mavii

bytan....belli oluyor arkadaşım daha güzel bi yerde yaşadığın v ile  w arasında  ne kadar fark varsa okadar güzel biyerde yaşadığın...
arkadaşım ben çanakkalede yaşıyorum bir gün yolun düşermi bilmem ama  gelirsen haberim olsun gece_.mavii@h...

canosayan

teamviever yerine özgür bir altarnatif var mı?
teamviewer özgür zaten demeyin ben ticari amaçla kullanacağım.
Chmod bizim işimiz.

ironic

Alıntı yapılan: gece_mavii - 08 Haziran 2010 - 21:34:42
bytan....belli oluyor arkadaşım daha güzel bi yerde yaşadığın v ile  w arasında  ne kadar fark varsa okadar güzel biyerde yaşadığın...
arkadaşım ben çanakkalede yaşıyorum bir gün yolun düşermi bilmem ama  gelirsen haberim olsun gece_.mavii@h...

Söylenmek istenen çok basit. Forumda Türkçe konusunda hassasız. Bu ülkede yaşayan herkesin de  diline yeterince özen göstermesi gerekir. Bu şekilde sözcükleri bozarak, farklı şekillerde yazarak; ne konuştuğu, ne yazdığı belli olmayan bir topluluk olur, çıkarız. Neyse anlamak isteyen için yeterince açıklama yaptım. Uzatmanın anlamı da yok .

Konuda yeterince öneri ve kaynak verildi.  Kilitliyorum.

bytan

O çok basit olan ve anlamak da zorlanılan ayrımı @ironic daha da açarak güzelce anlatmış. Halen anlaşılamıyorsa da yapacak bir şey yok; yolumuzun kesişmesine de gerek yok.

PF @ ST