debian-turkiye.org yayında

Başlatan fortran, 05 Haziran 2010 - 19:57:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fortran

Bilindiği gibi debian-turkiye.org, üzerinde bulunduğu sunucu yandığı için uzun süredir hizmet veremiyordu. Diskler üzerinde yapılan çalışmalar henüz tam olarak sonuçlanmadı. Nedir, üzerinde yaklaşık 4 yıllık bir birikimin bulunduğu disklerdeki bilgilere ulaşmayı beklemek yerine, yayına geçmenin daha uygun olduğuna karar verildi. Henüz söz konusu disklerden umudu kesmemekle birlikte, Debian Türkiye yayına geçmiş bulunuyor. Debian kullanıcısı dostlarımızın katılımlarını bekliyoruz. Selam ve sevgiler.
Özgür yazılım dergisi: eniXma

heartsmagic

Kaybedilen verilerin de geri getirilmesini umarak hayırlı olsun diyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ironic

Umarım veriler geri kazanılır. Tekrardan yayında görmek herşeye rağmen güzel.

sema

Aynı temennileri dileyerek hayırlı olsun diyorum..
susema

fortran

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Selamlar, sevgiler.
Özgür yazılım dergisi: eniXma

bytan

Arkadaşlara katılmamak mümkün değil; umarım eski veriler de kurtarılır ve eklenerek forum yoluna devam eder.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

zeitgeist

Umarım debian-turkiye.org bundan sonrasında herhangi bir kazaya uğramadan yoluna devam eder ve tüm veriler sağlıklı bir şekilde kurtarılır.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

empax

4 yıllık emeklerin boşa gitmemesi umuduyla, hayırlı olsun.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

Megatron

Arkadaşlar ben şu sıralarda debian-turkiye.org ve debian.org.tr adreslerine ulaşamıyorum.
GNU/Linux kıtasında, kayıp penguen.

sem

@DumanlıPars, aynı sorunu ben de yaşıyorum... Beklemedeyim... Sunucu ile ilgili sıkıntıları var herhalde onların da...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?