[Çözüldü] Güncellenmeyenler: e2fsprogs, initscripts, volumeid

Başlatan hasanyılmaz, 17 Mart 2008 - 18:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasanyılmaz

Güncelleme yöneticisinde e2fsprogs, initscripts, volumeid üçlüsü güncellesem de sürekli görünüyor. Bu sistemdeki bir hata mı yoksa eksik yaptığım bir şeyden mi kaynaklanıyor?

Sypro

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

hasanyılmaz

Her zaman geri geliyorlar. Sistemi açtım, güncelledim, yeniden başlattım ama yine oradalar. :)

heartsmagic

Alıntı Yapsudo aptitude update
sudo aptitude upgrade

ne döndürüyor?

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Balliba

Sanırım o sorun Ubuntu'yu Türkçe kullanmanızdan meydana geliyor, ben de sistemi Türkçe kullandığımda Kısıtlanmış sürücüler ve bahsettiğiniz güncellemelerde sorun yaşamıştım. Sistem dilini İngilzce'ye çevirirseniz e2fsprogs, initscripts ve volumeid'nin güncellemeleri normale dönüyor.

hasansahin

Sistemi türkçe kullanınca bunun dışında bazı sorunlarda oluyor. Mesela wine-doors çalışmıyor. Başka sorun yaşayan oldumu?
Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.
Albert Einstein.

garafatma

aslına bakarsanız aynı problem bende de var. ama pek önemsemiyorum zararsız bi bugdır diye düşünüyorum. çünkü güncelleme boyutu 0 kb olarak görünüyor. yani sadece görüntü anladığım kadarıyla.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

Sypro

Alıntı yapılan: keiser_soze - 31 Mart 2008 - 08:58:09
aslına bakarsanız aynı problem bende de var. ama pek önemsemiyorum zararsız bi bugdır diye düşünüyorum. çünkü güncelleme boyutu 0 kb olarak görünüyor. yani sadece görüntü anladığım kadarıyla.

evet yeniden başlatınca gitmişti bende. zaten toplam bir kere güncelleme yeptım ya neyse =)

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

Eren

Alıntı yapılan: oguz_sert  - 05 Haziran 2008 - 02:55:19
evet bu sorun bende de var 7.10 da vardı şimdide var sürekli var wine-doors da ingilizceye çevirmeyince çalışmıyor tekrar türkçe yaptığınızda çalışmıyor; başlığa çözüldü yazan arkadaşıma seslenmek istiyorum sistemi hep ingilizcemi kullannacağız bu çözümmü sizce? tşk saygılar

Kilit açıldı. Bu hataların çoğu çözüldü.

Thiras

3 paketten 2 pakete düşmüş bir şekilde aynı sorun hardy'de de devam etmekte. Ama büyük bir sorun değil. 1-2 saat sonra kayboluyor genelde. Sanırım depo sunucularıyla ilgili bir sorun.

erginemr

@Thiras,

Geçici çözüm için;
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=948.msg8843#msg8843
başlığında önerdiğim çözümü deneyebilirsiniz.