hiç bir şey yükleyemiyorum lütfen yardım edin

Başlatan tgcn, 18 Mayıs 2010 - 10:52:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tgcn

başlıktada belli oldğu gibi hiçbirşey yükleyemiyorum :S uzun zamandır windows kullanyordum ve sonra linux kullanmak istedim ubuntu yüklü ve ben hiç birşey kuramıyorum vede tüm yüklemeye çalıştığım programlar ubuntu için yani linux için olan programlar hepsinde hata veriyor yada hiç bir şeklde açmıyor :S lütfen yardım edin yoksa tekrardan windowsa dönmek zorunda kalıcağım...

hitokiri

Kullandığın ubuntu sürümü 7.10 mu ?
Eğer öyleyse işler biraz karışık çünkü 7.10 artık desteklenmiyen eski bir sürüm ,sorun çıkarması muhtemel yeni bir ubuntu sürümüne sistemini yükseltmen ya da sıfırdan  kurman gerekir
http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/download
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/SSS

garafatma

Alınan hata nedir? Hangi programlarda hata veriyor? Ne şekilde kurulum yapmaya çalışıyorsun?
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

tgcn

mesele winrar yüklmek istedim setup gibi şeyler var ama açılmıyor amsn yüklemeye çalışıyorum değişk bir taha veriyor pluing yüklemeye çalışıyorum yüklenirken hata veriyor ubuntu 7.10 kötümü orjnal olarak aldm bunu :S

empax

Alıntı yapılan: tgcn - 18 Mayıs 2010 - 19:37:07
mesele winrar yüklmek istedim setup gibi şeyler var ama açılmıyor amsn yüklemeye çalışıyorum değişk bir taha veriyor pluing yüklemeye çalışıyorum yüklenirken hata veriyor ubuntu 7.10 kötümü orjnal olarak aldm bunu :S

Satın mı aldınız ?   :-\
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

tgcn

hayır satın almadım bir arkadaşımdan aldım oda yurd dışından getirmiş(yada getitrtmiş bilmiyorum)

bytan

Öncelikle yapabiliyorsan daha güncel bir sürümü indirip kurmalısın. 7.10 için paket bulman, hele ki yazılımların güncel sürümlerine yakın paketler bulman çok zor. Bulduklarını da kurman zor olur.

Ancak ben illâ bu sürümü kullanmak istiyorum diyorsan, kurulumda hata oldu demek yerine daha açık şekilde verdiğin komutları ve aldığın çıktıları paylaşmalısın.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

tgcn

Linuxta Tamamen yeniyim güncelleştirme kurabilirsem kurarım ama nasıl kuracağım bunu göstere bilirseniz :S

bytan

Yukarıda sana verilen bağlantıdan son sürümü indirip wiki'deki kurulum anlatımını okuyabilirsin.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

eribol

Alıntı yapılan: bytan - 18 Mayıs 2010 - 22:22:55
Yukarıda sana verilen bağlantıdan son sürümü indirip wiki'deki kurulum anlatımını okuyabilirsin.
8.04'e direk yükseltse daha iyi olur gibi.