[Çözüldü] Network Manager sorunu

Başlatan ecarpar, 03 Mayıs 2010 - 09:29:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ecarpar

note book uma tümden format atıp temizledim yeniden win7 ve ubuntu kurdum ubuntuyu (9.xx) update edip 10.xx versiyonuna internet yardımı ile yükselttim fakat network manager 3 restarttan sonra wireles ağlaraı görüyor herhalde upgrade esnasında * bir şey oldu.
Şöyle oluyor
ilk açtığımda network manager olmuyor
restart ettikten sonra NM oluyor wireles kart felan olmuyor
restart ettikten sonra * her şey normal :)
ben * bir şey anlamadım en azından nm içerden nasıl çlıştırılır onu bilseydim belki işime yarardı.
Eşşeğin uzun bir yolculuğa çıkmış olması onun at olarak döneceği anlamına gelmez.

eribol

nm-appletkomutu idi sanırım çalıştırılması gereken komut. Ayrıca bir ağ çalışıyorken bir de çalışmıyor iken aşağıdaki çıktı lazım.lsmod

ecarpar

evime gidince istediğiniz bilgileri yolluyacağım nm-applet komutu herhalde sorunumu çözücek gibi geliyor bana çünki N.M. ortalıkta olmuyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Mayıs 2010 - 22:15:37

Network Manager i kaldırıp yeniden kurunca sorunum düzeldi neyseki dosya yükleme merkezi gibi bir kolaylık yapmışlar :) tek satır yazmadan sorunumu hallettim. Hızlı öğreniyorum ve bu linux çok keyif verici bir Os yardım larınız için teşekkür ederim.
Eşşeğin uzun bir yolculuğa çıkmış olması onun at olarak döneceği anlamına gelmez.