nautilus nereye gitti?

Başlatan bsod1, 02 Mayıs 2010 - 15:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Assasinko35

Aklınızda yapılabilecek bişeyler yoksa konuyu kapatabiliriz isterseniz arkadaşlar, yok mu??  :)

decent

Son iletideki yeni kullanıcı önerisini denediniz mi ?

heartsmagic

Alıntı yapılan: heartsmagic - 19 Eylül 2011 - 13:20:43
Sanki nautilus altında bir yerlerde olacaktı o ayar. preferences altındaymış. show_desktop değerinin "true" olması gerekiyor.

Aklımızdakileri, daha doğrusu söylediklerimizi deneyip denemediğini bilemezsek nasıl yeni öneri getirebiliriz?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Assasinko35

Alıntı yapılan: heartsmagic - 20 Eylül 2011 - 15:30:38
Alıntı yapılan: heartsmagic - 19 Eylül 2011 - 13:20:43
Sanki nautilus altında bir yerlerde olacaktı o ayar. preferences altındaymış. show_desktop değerinin "true" olması gerekiyor.

Aklımızdakileri, daha doğrusu söylediklerimizi deneyip denemediğini bilemezsek nasıl yeni öneri getirebiliriz?

aranızda konuşuyomuşsunuz gibi algıladım da... yeni kullanıcı nasıl oluşturulur adımlarını bilmiyorum, bir de bu show_desktop değerinin yerini bulamadım

decent

Sistem ayarları>Kullanıcılar ve gruplar yolunu izleyerek yeni kullanıcı oluşturabiliriz.

Assasinko35

Alıntı yapılan: decent - 20 Eylül 2011 - 19:08:17
Sistem ayarları>Kullanıcılar ve gruplar yolunu izleyerek yeni kullanıcı oluşturabiliriz.

Hmm yok o şekilde de yeni bir kullanıcıya izin vermiyor. Ekle butonuna basınca birşey çıkmıyor ekleyemiyorum.

heartsmagic

Alıntı yapılan: Assasinko35 - 20 Eylül 2011 - 18:48:40
aranızda konuşuyomuşsunuz gibi algıladım da... yeni kullanıcı nasıl oluşturulur adımlarını bilmiyorum, bir de bu show_desktop değerinin yerini bulamadım

Bir önceki sayfada tarif ettiğim yerin ekran görüntüsünü geçebilir misin buraya?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Assasinko35

Arkadaşlar teşekkür ediyorum yardımlarınız için en çok da yardım etmeye istekli haliniz-tavrınız için. Formatladım bilgisayarımı bu vesile ile konuyu kapatabiliriz, iyi çalışmalar...

decent