Karalama tahtası

Başlatan asicok, 01 Mayıs 2010 - 14:50:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asicok

Arkadaşlar insanlar bilgisayar başında fazla oturunca biraz zırvalıyor şimdiki gibi.Bende şöyle bir öneri getireyim hiç bir mantığı olmayan düzeni olmayan bir karalama tahtamız olsun içimizden geldiği gibi yazalım.Nede olsa nereye gelse yazı yazan bir milletiz(köprü altlarına,tuvaletlere,alt geçitlere,ağaçlara,)Hatta forumda ilişkileri daha ileri seviyeye çekebilmek için doğum günleri mesajları kutlama mesajları bile bu bölüme yazılabilir.Saygılar...
Oyun oynayacak yaşı geçti abisi artık ubuntulu oldu.

Angel Spy

Destekliyorum ama benim gibileri kaldırabileceğini düşünüyor musun o tahtanın ve buradaki kullanıcıların :)

Belki yazanların birbirlerinin yazılarına karışma, eleştirme veya değiştirme çabası olmazsa ancak olabilir, öbür türlü bytan'ın da yazdığı gibi çakışmalar olabilir çünkü hem dilimiz hem de biz buna çok müsaitiz.
Something is better than nothing
What goes around, comes around.
46234-54766-54766-55317-55485-55438-55819-56064-56077-56324-56773-59424-59527-59871-60639-61134-61184

bytan

Birisinin zırva ve mantıksız karalaması başka birinin zırva ve mantıksız karalaması ile çatışırsa ortalık zırva ve mantıksız karalamalar çöplüğüne döner.

Köprü altlarına yazmaya devam edelim en iyisi.

Ya da bir wiki sayfası düzenleyelim.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sdelican

forum çöplüğe döner!
-Bana haysiyetli bir çay getir.
--Çay yok, sana bir haysiyet versem??

asicok

İyide karalama tahtası isteyen istediği bir konu açar mesala hardiskler ile kafasına göre yazar yada başka biri çevre ile bir konu açar kafasına göre konuşur biraz cesaret belkide ummadığımız kadar ilgi görebilir mantık basit özgürlük herkes için

sema

Şu an gayet iyi gidiyor forum sanırım. Böyle şeyleri hiç destekleyesim gelmiyor. @bytan da çok güzel ifade etmiş zaten.. @sdelican'a da katılmıyor değilim.
susema

asicok

Bytan wiki sayfası derken anlamadım açıklarmısın.

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

asicok

heartsmagic

Kaldı ki forumda Hoş Sohbet bölümü var değil mi?
Ancak hoş sohbet olsun isteriz orada da.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.