[Çözüldü] Gnome Network Manager Sorunu

Başlatan KREIKEN, 01 Mayıs 2010 - 12:31:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KREIKEN

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Bugün forumlarda gezerken Wicd programının wireless ağlarında çekim gücünü artırdığını okudum ardından paket yöneticisinden kurdum sonra bi faydasının olmadığını görünce kaldırmak istedim paket yöneticisinden kaldırım ve * her şey burda başladı artık gnome network managerda çalışmıyordu. deb paketini indirdim defalarca kurdum fakat olmuyor gnome network manager çalışmıyor napmalıyım?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Mayıs 2010 - 12:42:44

Birde arkadaşlar paket yüklü gibi görünüyor tekrar .deb paketinden kurmak istediğim zaman... Ama paket yöneticisine geldiğimde yüklü değilmiş gibi... Napmalıyım :/
--AKB--

screenshot

network-manager, network-manager-gnome her ikiside yüklümü?
"Zihin Fukara Olunca , Fikir Ukala Olur"

KREIKEN

tam bilmiyorum. Yoksa nerden indirebilirim ikisini birden?
--AKB--

Anıl

@
Birde arkadaşlar paket yüklü gibi görünüyor tekrar .deb paketinden kurmak istediğim zaman... Ama paket yöneticisine geldiğimde yüklü değilmiş gibi... Napmalıyım :/

Synaptic'e girip Network Managar'ı kaldırma için işaretle  seçeneğinin tam altında  '' Tamamen Kaldırma için işaretle  '' seçeneği var ,  onu işaretleyerek tamamen kaldırıp indirdiğin paketi tekrar yüklemeyi dener misin ?
Ubuntu - SuSe

KREIKEN

Dediğin gibi yaptım ayrıca http://packages.ubuntu.com/karmic/net adresinden network-manager ve network-manager-gnome dosyasını indirip kurdum çalıştı. Sorun çözüldü. Teşekkür Ederim...
--AKB--

Anıl

Rica ederim , birde açmış olduğun konu başlığını  düzenle diyerek  , yanına çözüldü ibaresini yazarsan sevinirim , diğer arkadaşlarımız zaman kaybetmemiş olur.
Ubuntu - SuSe