lenovo g550 ile ilgili fikirleriniz

Başlatan ardes, 26 Nisan 2010 - 22:51:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ardes

lenovo g550 almayı düşünüyorum, bu bilgisayar hakkındaki fikirleriniz nelerdir acaba veya tavsiye edebileceğiniz başka dizüstü bilgisayar varmı  maksimum limitim 900tl

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-033052-g550-coreduo-t4400-2.2ghz-2gb-250gb-gma-x4500--15.6led-cam-dvdrw-w7star/productdetails.aspx?I_ID=43972

garafatma

İstersen biraz daha bekle veya başka yerleride araştır. Bu güzel bir bilgisayar ancak gördüğüm kadarıyla çift çekirdekli değil, bir zaman sonra performans alamayabilirsin. Alternatiflere bakmanı öneririm.
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

umurcan

900 lira için güzel alet. Öneri değilde ben uyarı vericem hp'den uzak durun :D 3 yılda en çok arıza çıkartma oranını %25 ellerinde tutuyolar. Lenovo da en yüksek müşteri memnuniyetini bünyesinde barındırıyormuşşş (reklam gibi oldu ama daha çok istatistik :D) bu arada en az arıza oranı da asusta imişşş. Bilgisayar çift çekirdeklide ilk çif çekirdek teknolojilerinden. Yanlış hatırlamıyosam pentium ailesinden. Ama 900 liraya daha iyisi bulunurmu hiçbi fikrim yok

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Nisan 2010 - 23:43:58

Yada şöyle http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,18388.0.html bi şey yaparak limiti biraz yukarı çekebilirsiniz

ardes

Yorumlarınız için teşekkurler açıkcası çok bi performans aramıyorum. netde gezinti, müzik dinlemek ve office programlarının haricinde kullanacağımı sanmıyorum. Keşke içinden winzortu kaldırsalarda  50-60 tl daha ucuza alsam.  :)

garafatma

Daha yeni bir konu geçti ancak bulamıyorum :) Alırken MS işletim sistemini iade edebiliyorsunuz.

ardes

Bilgisayarı alırken satış elemanına söylerim bakalım ne tepki vericek. bu arada @ keiser_soze imzana bayıldım :)
"Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır."

garafatma

Benjamin Franklin'in bir sözü :) Benimde hoşuma gitti. Bir kere kullandım bir daha vazgeçemedim :)

Satış elemanı muhtelemen aksini iddia edecektir. Forumda bir arama yaparsanız o konuyu bulabilirsiniz.

Windows iade gibi birşeydi başlığıda.

Kenzi

Ben bunun nvidia ekran kartlı olanını kullanıyorum, kasa çok sağlam değil hemen çizikler oluşuyor. Tuş takımı kullanışlı fakat benim gibi tuşlara sert basan biri iseniz hemen yerinden çıkacaktır, cache bellek 2 mb bendekinde bunda 1 mb, çok sıkıntı olur mu bilmem...
Açıkçası işimi görüyor ama kasanın bu kadar adi malzemeden olması lenovodan soğuttu...Tavsiye etmem...

garafatma

Alıntı yapılan: keiser_soze - 27 Nisan 2010 - 00:48:08
Benjamin Franklin'in bir sözü :) Benimde hoşuma gitti. Bir kere kullandım bir daha vazgeçemedim :)

Satış elemanı muhtelemen aksini iddia edecektir. Forumda bir arama yaparsanız o konuyu bulabilirsiniz.

Windows iade gibi birşeydi başlığıda.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,18388.0.html Konuyu buldum :)

heartsmagic

Markalar modellerine göre değişebiliyor. Mesela Lenovo'nun Y serisine sahibim ve Lenovo Türkiye'nin kendisi bile Y serisine önem verdiklerini söylüyorlar. Zamanında HP (Daha doğrusu Compaq) kullanmıştım ve gayet memnundum. Bu başlıkta mesela sorun sahibi arkadaşlar var :) Lenovo müşteri hizmetleri çok iyi denmiş, ancak yanlış bilmiyorsam Lenovo Türkiye diye bir birim olmasına rağmen işlemler Bulgaristan üzerinden oluyor :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ardes

Yorumlar doğrultusunda lenovo dan vazgeçip biraz daha beklemeye ve ilerleyen zamanlarda daha iyi bişi almaya karar verdim. Verdiğiniz bilgiler için sağolun.

ardes

lenovo bilgisayarımı aldım ama yukardakini değil onun yerine çift çekirdeklisini aldım http://www.sizinmagaza.com/lenovoideapadg550t66002gb250gb156win7-p-54991.html hapimize hayırlı olsun :D şimdi yedeğini alıyorum bu işlem bittikden sonrada ubuntu kurucam hayırlısı ile :D

umurcan

hayırlı olsun, güle güle kullanın  :)

ErdoğanBörklü

Bende 4 gb ram olanından var, tam kucağımda duruyor şu anda. w7 ve ubuntu kurulu, gayet güzel bi alet. Şimdilik bi sorun yaşamadım. Umarım sen de yaşamazsın :) ya da yaşamamışsındır, çünkü biraz eski konu galiba :)

alicandemir

g550 alan arkadaşlar ,ses kartının optik çıkışı varmı acaba.

daligo5

ms iade konusunu ne yaptın acaba arkadasım ?
http://piyonsatranc.blogspot.com/

satranç modern bir beyin işkencesidir.

ardes

Alıntı yapılan: daligo5 - 05 Eylül 2010 - 23:48:51
ms iade konusunu ne yaptın acaba arkadasım ?
Kabul etmediler bende zorlamadım. bu arada bilgisayarımdan çok memnunum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

darkfriairs

Win ile almadım ben, istemediğimi söyledim, Tamam dediler.

GNUbuntu

Alıntı yapılan: darkfriairs - 04 Aralık 2010 - 20:45:10
Win ile almadım ben, istemediğimi söyledim, Tamam dediler.

Nereden aldınız?
Önce Saygı...

darkfriairs

Bulunduğum kasabada bilgisayarcının birinden.

GNUbuntu

Alıntı yapılan: darkfriairs - 04 Aralık 2010 - 21:40:36
Bulunduğum kasabada bilgisayarcının birinden.

Tebrik ederim o satıcıyı. Örnek bir davranış. Üstelik kasaba küçük bir yerse fazla seçeneğin de yoktur.
Önce Saygı...