[Çözüldü] Klavye Mouse Tıkanması

Başlatan CanisMajoris, 08 Nisan 2010 - 21:01:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanisMajoris

Kısaca izah etmek gerekirse misal uç birimi açıyorum.Ubuntu wiki deki kodlardan birini giriyorum daha hiçbir şey yapamıyorum.Ne parola girebiliyorum ne de başka bir kod ekleyebiliyorum.Aynı durum firefoxta da oluyor.Lütfen yardım edin :|

heartsmagic

Parola gireceğin alanda zaten görünmez parolayı yazdığın. Sen yaz ve devam et. Fakat Firefox'ta da oluyorsa bu durum daha değişik bir şeydir. Sistemin hiçbir yerinde çalışmıyor mu klavye?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

CanisMajoris

Alıntı yapılan: heartsmagic - 08 Nisan 2010 - 21:16:10
Parola gireceğin alanda zaten görünmez parolayı yazdığın. Sen yaz ve devam et. Fakat Firefox'ta da oluyorsa bu durum daha değişik bir şeydir. Sistemin hiçbir yerinde çalışmıyor mu klavye?
Bir tek uç birimde parola görünmüyordu.Şimdi bu parola yıldız olarak falanda görünmüyor değil mi?Öyleyse bir problem yok yardımınız için teşekkürler

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Nisan 2010 - 21:40:25

yine aynı problemle karşı karşıyayım

Kodu giriyorum şifre bölümü çıkıyor.Ve sonra uçbirime hiç bir girdi ekleyemiyorum.

heartsmagic

Hiçbir şekilde görünmez parola, yıldız olarak da görünmez yani. Dikkatlice gir ve enter tuşuna bas.

CanisMajoris

Alıntı yapılan: heartsmagic - 08 Nisan 2010 - 22:04:45
Hiçbir şekilde görünmez parola, yıldız olarak da görünmez yani. Dikkatlice gir ve enter tuşuna bas.
hocam çok sağol sonunda hallettim

heartsmagic

Rica ederiz. Çözülen başlıklarını değiştirip [Çözüldü] etiketi vurabilirsin, bizler de kapatırız. Bunu şimdilik ben yapıyorum.