Anket: En Güzel Masaüstü Yarışması (Nisan 2010)

Başlatan sema, 07 Nisan 2010 - 22:33:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

En güzel masaüstü  yarışması (Nisan 2010)

Yiğit Ateş
8 (13.6%)
erkuserdem
1 (1.7%)
Felâsife
9 (15.3%)
Racih
6 (10.2%)
ğnome
7 (11.9%)
utdemir
2 (3.4%)
ironic
4 (6.8%)
hslinux
5 (8.5%)
eribol
2 (3.4%)
özgürubuntu
0 (0%)
XRumer
3 (5.1%)
aktash
3 (5.1%)
nomercy
5 (8.5%)
DevilTUX
4 (6.8%)

Toplam Oy Verenler: 57

Oylama kapandı: 12 Nisan 2010 - 22:33:23

Felâsife

Hehe yok o şiir daha ilk kıta onu devamı da olacak, ama ben bunu kendi blog'uma atacaktım.
Malum açık kaynak dünyası şiire kapalı, gerçi felsefesi var ama şiirseli yok, pek ilgi çekmez diye düşünüyorum.
Neyse konuyu dağıtmayım yoksa uzar gider ama o gün gelsin yaparız bir şeyler, hallederiz yani :)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

zeitgeist

Oyum @DevilTUX'a gitti. Arka plan resmi mor dışında bir şey olsaydı bence süper olacaktı ama bu haliyle de çok güzel.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

dozi

Uzun bir kararsızlığın ardından oyumuzu kullandık. :) Katılan arkadaşlara başarılar, güzel çalışmalar var gerçekten.

sema

Herkes de kendisine veriyor. Hayır eskiden gizli yapılırdı böyle şeyler, utanılırdı dile getirilmekten, şimdi alenen söyleniyor. Zaman çok değişti çook. Tasvip etmiyorum (dermişim :P :D)

@zeitgeist, hay Allah @DevilTUX'ı nasıl da gördünüz, gözükmüyor da pek sanki (@ironic :D :P ).
susema

agritux

Fidel

Alıntı yapılan: semagkyz - 08 Nisan 2010 - 05:03:31
Herkes de kendisine veriyor. Hayır eskiden gizli yapılırdı böyle şeyler, utanılırdı dile getirilmekten, şimdi alenen söyleniyor. Zaman çok değişti çook. Tasvip etmiyorum (dermişim :P :D)

Ben geçen yarışmada kendime oy vermemiştim. Bir tek ben veririm, belli olur hemen diye. Sonra sonuçlar açıklanınca yarışmaya küstüm.  ;)

sema

Alıntı yapılan: Fidel - 08 Nisan 2010 - 13:18:38
Ben geçen yarışmada kendime oy vermemiştim. Bir tek ben veririm, belli olur hemen diye. Sonra sonuçlar açıklanınca yarışmaya küstüm.  ;)
Yarışmaya eğlenmenin yanında kazanmak için de giriyoruz (itiraf edelim, gerçek bu :) ) Tabii ki katılanlar kendilerine verecek ama noktayı yarışmaya katılmayanlar koyacak :) Henüz oyumu kullanmadım ben de karar veremiyorum bir türlü :P
susema

Yiğit Ateş

sema

susema

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: semagkyz - 08 Nisan 2010 - 17:34:16
Nasıl yani kendinize oy vermediniz mi?
Niye kendime vereyim ki? Bizim tayfaya verdim demiştim ya zaten tek ihtimal kalıyor (aktash).

sema

Ben de sizin tayfada tek katılan sen varsın da espri yapıyorsun zannetmiştim :) Evet @aktash'ı gözden kaçırmışım ama yine de öyle anlayan tek ben değilim sanırım. Bir daha okusana o mesajları benden sonra @Esat Yüce'nin verdiği cevaba göre onun da senin kendine oy vermiş olduğunu düşündüğünü düşünüyorum.
susema

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: semagkyz - 08 Nisan 2010 - 17:40:50
Ben de sizin tayfada tek katılan sen varsın da espri yapıyorsun zannetmiştim :) Evet @aktash'ı gözden kaçırmışım ama yine de öyle anlayan tek ben değilim sanırım. Bir daha okusana o mesajları benden sonra @Esat Yüce'nin verdiği cevaba göre onun da senin kendine oy vermiş olduğunu düşündüğünü düşünüyorum.
Öyle algılandıysa kusura bakmayın ama sizin gözleriniz bozuksa ben ne yapayım :P

ubuntuki lilith

Şşş kardeşler yaygaraya mahal yok. En güzel masaüstü benimki, ne yazık ki oylayamıyorsunuz :P Tüm çeviri tayfası tek yerde toplansak kazanan belli zaten.Ehue

sema

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 08 Nisan 2010 - 17:43:01
Öyle algılandıysa kusura bakmayın ama sizin gözleriniz bozuksa ben ne yapayım :P
Ben bir daha okudum da sanırım yanlış anlayan benim, @aktash'ı görmediğim için :P Ayrıca çok teessüf ediyorum, gözlerim bozuk değil :P

Yaşasın karar verdim oyum @ubuntuki'ye benim.
susema

heartsmagic

@comeooon'a ait masaüstü yok mu yoksa ben mi yanlış görüyorum :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

badhero

Yiğit Ateş

Ben boşuna senin gözlerin bozuk demiyorum @semagkyz :P

badhero

Evet bu çok kötü oldu. Seni neyin beklediğini bilmiyorum doğrusu şu anda @Yiğit Ateş. =))

sema

Ankette var ya işte neyse hem insanoğlu hata yapabilir lütfen yani üzerime gelmeyin :P Üff aman biliyordum eksik bir şeyler olduğunu ekliyorum şimdi durun :P Ayrıca yaptığım bu güzellikten dolayı da oyum @comeooon'a, kıskanın @Yiğit Ateş ve diğerleri :) İnşallah @comeooon birinci olur artık onun reklamını yapacağım.

@bethiro ne demek istiyorsun açık konuş :D

@comeooon lütfen affet beni, oyumu sana veriyorum :P
susema

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: bethiro - 08 Nisan 2010 - 21:17:56
Evet bu çok kötü oldu. Seni neyin beklediğini bilmiyorum doğrusu şu anda @Yiğit Ateş. =))
Bir kızdan mı korkacaz @bethiro :P

badhero

Bir an için aşırı tepki gösterirsin diye bekledim ama olmadı. :)

agritux

İyi de ben mi yanlış görüyorum yoksa comeooon yarışmaya katılmamış mı?
Verdiğin link hslinux'e ait.

sema

@bethiro çok beklersin daha :P

Eee evet girmemiş ki@comeooon,  neyse anketten çıkartıyorum bu durumda :P Oyum hala boş hala beklemede ama artık kime vermeyeceğimi biliyorum, hah :P

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 08 Nisan 2010 - 21:21:45
Bir kızdan mı korkacaz @bethiro :P
Görüşürüz, çok pişman olacaksın :P
susema

badhero

En azından oyunu @Yiğit Ateş 'e vermeyeceğin kesin artık.  :P

Yiğit Ateş

Ben bir şey demedim ki ya dilim sürçmüş olamaz mı :P