virtual box ile ilgili sorular

Başlatan terliksiinsan, 07 Nisan 2010 - 16:27:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

terliksiinsan

merhaba

windoz a yeter üleeyn diyip tekmeyi çakacağım.birkaç sorum olacak.şimdi biz virtual box la sanal sistem kurunca onda herşeyi çalıştırabiliyormuyuz.aslında benim kullanmak istediğimbazı programlar var.

1-photoshop ve nikcolor filtreleri

2-nokia pc suite(eğer bu olmazsa linux da telefonumu bağlayıp bluetooth ile mesaj yollayacağım bir programda olur)

3-jdownloader ama zaten bunun linux sürümü de varmış.

iRoNMaSTeR

Photoshop çalışır nickolor filtreleri nedir bilmiyorum .
Nokia Pc suite de çalışır.USB kablosu için driverları kurman gerekir normal bir xp de kuramn gerektiği gibi.
Virtualbox kullanacaksan ve usb desteği istiyorsan VirtualBox Open Source Edition (OSE) kurmayacaksınız. www.virtualbox.org dan indirebilirsiniz.
Virtualbox yerine VMware Player da kurabilirsiniz ücretsizdir.

terliksiinsan

Alıntı yapılan: iRoNMaSTeR - 07 Nisan 2010 - 16:33:08
Photoshop çalışır nickolor filtreleri nedir bilmiyorum .
Nokia Pc suite de çalışır.USB kablosu için driverları kurman gerekir normal bir xp de kuramn gerektiği gibi.
Virtualbox kullanacaksan ve usb desteği istiyorsan VirtualBox Open Source Edition (OSE) kurmayacaksınız. www.virtualbox.org dan indirebilirsiniz.
Virtualbox yerine VMware Player da kurabilirsiniz ücretsizdir.

yorumun için çok sağol.nikcolor filtreleri renk düzeltme için kullanılıyor.fotoşop u kuruyorsun üzerine de onlar kuruyorsun eklenti yani.
nokia pc suite i usb ile değil bluetooth ile bağlayacağım.onda sorun çıkarmı sence.linux ortamında telefonu bağlayıp böyle mesaj falan çekebileceğim bir program varmı.

Aybek

Filtreler aşırı işlemci ve ekran kartı istemediği sürece çalışacaktır. Geçen sene bir ödevimi bu şekilde yapmıştım.
Bluetooth desteği ise Virtualbox ile sunulmuyor benim bildiğim kadarıyla. Kablo ile bağlamada ise sorun çıkacağını sanmıyorum.
Kişisel Blog: http://www.aybek.net || Akademik Blog: http://www.olcme.net