[Çözüldü] Writer'da tüm sayfalara bir seferde sayfa numarası eklemek

Başlatan Borowitch, 07 Nisan 2010 - 11:34:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Borowitch

Windows Ofis'te çok kolaylıkla yapabildiğim tüm sayfaları numaralandırma işlemini Writer'da yapamıyorum. Ekle > Alanlar > Sayfa Sayısı ya da Ekle > Alanlar > Sayfa Numarası dediğimde aşağıdaki gibi yapıyor. Sayfa sayısı, sayfaların toplam sayısını yazıyor, ya da o sayfa numarası, yanlızca o sayfanın numarasını yazıyor. Üstelik bu sayıları normal bir karakter gibi yerleştiriyor. Yani enter tuşuna bastığımda mesela numara da yazıyla beraber aşağı iniyor.

Benim istediğim Ofis'te olduğu gibi tümden sayfaları otomatik numaralandırması ve bunu bir karakter gibi oynar halde değil doğal olarak sayfaya yerleştirmesidir.

Bu nasıl olabilir?
Carpe diem quam minimum credula postero.

garafatma

Şu an kurulu olmadığı için bakamıyorum ancak hatırladığım kadarıyla biçim menüsünde idi. Veya sayfa yapısı seçeneğinden yapılabiliyordu sanırımç
Bira, Tanrı'nın bizi sevdiğinin ve eğlenmemizi istediğinin kanıtıdır.

>-- Askıdaki Çeviri --< Ubuntu Türkçe Çevirilerine Sizde Destek Olun
Elveda metal müziğin tanrısı... \m/ Ronnie James DIO: 1942 - 2010

eribol

Önce Ekle->Alt Bilgi. Altbilgi kutucuğu seçiliyken Ekle->Alanlar->Sayfa Numaralandırma

Borowitch

Alıntı yapılan: eribol - 07 Nisan 2010 - 11:45:51
Önce Ekle->Alt Bilgi. Altbilgi kutucuğu seçiliyken Ekle->Alanlar->Sayfa Numaralandırma

Teşekkür ederim. Bilgi işime yaradı. Sorun sizin anlattığınız şekilde çözülmüştür.
Carpe diem quam minimum credula postero.