Sitedeki animasyonları almak için program

Başlatan solidsnake, 05 Nisan 2010 - 04:41:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

solidsnake

Sitedeki flash animasyonları indirebileceğim bir program arıyorum.
Birde forum sitelerini bilgisayarıma indirebilirmiyim.Örneğin ubuntu-tr forumu.Nete giremediğim zaman bazen foruma ihtiyac duyuyorum.
şimdiden teşekkürler.

ozhancik

http://www.httrack.com/page/2/en/index.html

Bu adresten indirebilirsin. Bu program ile siteyi komple bilgisayarına indirebilirsin(veri tabanı hariç).  Ama PHP-ASP gidi dinamik siteleri indirmen bir işe yaramayacaktır. Çünkü verileri databaseden alıyor.
Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek birşeyi yoktur.

agritux

Animasyonlar için tarayıcı eklentileri yeterli olmaz mı?

empax

بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

erginemr

"Video DownloadHelper" çok güzel bir eklenti ama sadece Youtube, vb. Flash video sitelerinde çalışıyor olabilir.

Alternatif olarak, Firefox menüsü > Araçlar > Sayfa Bilgileri > Ortam Sekmesinde "gömülü" ismi altında ilgili Flash web adresi görünüyorsa, bu adresi kullanarak da indirebilirsiniz.

empax

Alıntı yapılan: erginemr - 05 Nisan 2010 - 13:16:50
"Video DownloadHelper" çok güzel bir eklenti ama sadece Youtube, vb. Flash video sitelerinde çalışıyor olabilir.

Alternatif olarak, Firefox menüsü > Araçlar > Sayfa Bilgileri > Ortam Sekmesinde "gömülü" ismi altında ilgili Flash web adresi görünüyorsa, bu adresi kullanarak da indirebilirsiniz.

Flash oyunlari da bu eklentiyle indiriyorum. Cok ise yariyor  :)
بسم الله الرحمن الرحيم

Hatti

Ben wget kullanıyorum. ABP'de genelde hemen göze çarpıyor dosya, oradan bağlantıyı alıp uçbirimden çekiyorum.

heartsmagic

Yalnız arkadaşlar, burası gibi yoğun olan ve başlık sayısının bir hayli kalabalık olduğu bir yeri indirmeye kalkarsanız muhtemelen IP adresiniz yasaklanacaktır. Zira sunucuya sağlam yük bindirmiş olursunuz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

solidsnake

Alıntı yapılan: heartsmagic - 05 Nisan 2010 - 21:46:50
Yalnız arkadaşlar, burası gibi yoğun olan ve başlık sayısının bir hayli kalabalık olduğu bir yeri indirmeye kalkarsanız muhtemelen IP adresiniz yasaklanacaktır. Zira sunucuya sağlam yük bindirmiş olursunuz.
İlginç.
Bu arada teşekkürler.Programa ihtiyaç kalmadan tarayacı ile dediğiniz şekilde Araçlar-Sayfa bilgileri-ortam ile kayıt ettim.

spirit

@ empax: Video DownloadHelper ile indirdiğim oyun dosyasının uzantısı .flv oluyor. Bunu bilgisayarında nasıl oynuyorsunuz peki?
Dell Inspiron 6400 Core 2 Duo T7200-2gb
Ati X1400 256 mb Video Card
Bir ubuntu çek lucid olsun:)Az kaldi 2 yil aradan sonra bir format daha gelecek:)

canosayan

heartsmagic'in uyarısına bir ekte ben yapayım.

forumu indirmek son derece manasız olur. çünkü bu dinamik bir sayfanın yazdığı html sayfaları. sunucu üzerinde bir tane index.php dosyası varken siz indirdiğinizde 1000 lerce html sayfası oluşur. yani aynı yapıda bir çok dosya indirirsiniz. buda gereksiz yere internetinizi doldurur. ayrıca muhtemelen sunucu uyarı verir.
Chmod bizim işimiz.

empax

Alıntı yapılan: spirit - 06 Nisan 2010 - 23:49:07
@ empax: Video DownloadHelper ile indirdiğim oyun dosyasının uzantısı .flv oluyor. Bunu bilgisayarında nasıl oynuyorsunuz peki?

Flash oynatici ile ya da flash oyunlari exe formatina donusturyorum. Tabi bunu Windows ile yapiyorum, bilmedigimden ubuntu icin program oneremeyecegim maalesef.
بسم الله الرحمن الرحيم

heartsmagic

O .flv dosyasını Firefox ile açınca ne oluyor?

spirit

Alıntı yapılan: heartsmagic - 07 Nisan 2010 - 00:58:15
O .flv dosyasını Firefox ile açınca ne oluyor?
Açamıyor ne yazıkki. Veya ben yapamıyorum. Mesela şu siteden bir oyunu nasıl indirip açabilirim.

www.miniclip.com
Not:Site sadece örnek olarak verilmistir.
Dell Inspiron 6400 Core 2 Duo T7200-2gb
Ati X1400 256 mb Video Card
Bir ubuntu çek lucid olsun:)Az kaldi 2 yil aradan sonra bir format daha gelecek:)

heartsmagic

Araçlar-Sayfa Bilgileri-Ortam altında swf dosyası görünüyor, hatta indirilebiliyor bile ama Firefox ile çalışmıyor ne yazık ki. Gerçi inen şeyin oyunun tamamı olduğundan şüpheliyim. Kısacası kısa vadede bir çözüm önerim yok ne yazık ki.

empax

Gnash isini gorebilir.
http://lmpeiris.wordpress.com/2009/05/03/gnash-%E2%80%93-the-foss-shockwave-flash-player/

Ya da Windows platformunda calisan herhangi bir flash oynatici programini (Ornek; GeoVid Flash Player ) wine ile kurup deneyebilirsin.
بسم الله الرحمن الرحيم