[Çözüldü] internet üzerinden türkçe tv seyretme

Başlatan asicok, 04 Nisan 2010 - 13:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

asicok

Baştan şunu belirteyim ilginize canı gönülden teşekkürler.
İsteğim olacak belkide varda ben bulamadım yardım istiyorum.İnternet üzerinde Türkçe tv seyretmek için bir program varmı varsa ismini öğrenmek istiyorum; birde nasıl kullanacağımı kısaca anlatırsanız sevinirim.
Yardım edeceklere şimdiden saygılarımı iletirim...
Oyun oynayacak yaşı geçti abisi artık ubuntulu oldu.

ironic

ironic

@hitokiri' nin hazırladığı betik ile de bazı kanalları ve radyoları takip etmek  mümkün.

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/TVMplayer

asicok

Teşekkür ederim.

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: asicok - 04 Nisan 2010 - 14:21:06
EMEĞİNİZE SAĞLIK...
Arkadaşım biraz daha dikkatli ol, burası rep verilen forumlara benzemez emeğine sağlık falan komik oluyor yani. Büyük harflerle yazmak da bağırmak anlamına gelir, lütfen biraz daha dikkat.

asicok

Yiğit bey yaşınız 21 benim ise 32 ve şunu bilin:ben bir öğretmenim her şeyi bilemem ama tarzınız kırıcı oluyor kimseye saygısızlık etmek istemem.Ve soru sormamı istemiyorsanız bildirin yeter tepeden bakmayın.Güç bir kişi kaybetmek ile değil bir kişiyi bile  kazanmakla olur sanırım iyi geceler...

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: asicok - 04 Nisan 2010 - 23:55:13
Yiğit bey yaşınız 21 benim ise 32 ve şunu bilin:ben bir öğretmenim her şeyi bilemem ama tarzınız kırıcı oluyor kimseye saygısızlık etmek istemem.Ve soru sormamı istemiyorsanız bildirin yeter tepeden bakmayın.Güç bir kişi kaybetmek ile değil bir kişiyi bile  kazanmakla olur sanırım iyi geceler...
Sizi kırdıysam özür dilerim hocam fakat buranın da bir düzeni var, biz de çok sevdiğimiz bu ortamın aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Affınıza sığınarak tekrardan özür diliyorum.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

asicok

Evet oldu. Ben daha çok tam indirden ücretsiz btv gibi televizyon seyretme programı aramıştım ama bunlar da işe yaradı diyebilirim. Teşekkürler.

BayboraKaan

Alıntı yapılan: asicok - 05 Nisan 2010 - 19:23:16
Evet oldu.Ben daha çok tam indirden ücretsiz btv gibi televizyon seyretme programı aramıştım ama bunlar da işe yaradı diyebilirim.Mersi...

BTV yazılımını yazan şirketle bire bir telefon görüştüm geçen sene ve şu aralar Linux'a sürüm üretmeyi düşünmediklerini söylediler. Eğer Linux kullanıcıları olarak her birimiz istekte bulunursak belki bir gelişme olur.

Konu çözüldüğüne göre konuyu etiketleyip kilitliyorum.