Google Chrome Gmail'i Gösteremiyor.

Başlatan XRumer, 02 Nisan 2010 - 21:13:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XRumer

Gmail hesabıma gelen e-postaları kontrol etmek için Google Chrome ile gmail sitesine giriyorum. Kullanıcı adımı ve şifremi doğru giriyorum hatta farklı gmail hesaplarıyla da denedim hepsinde de "bu web sayfası kullanılmıyor yazıyor" Mozilla Firefox ise sorunsuz gösteriyor siteyi. Google'ın kendi geliştirdiği bir yazılımın Gmail'i çalıştırmaması çok saçma.

Bir yerde bir hata olması lazım. Benzer bir hata alan var mı içinizde?

canosayan

sorun sadece gmail değil. bir kaç gündür ubuntu-tr google apps paneliylede aynı sıkıntıyı yaşadım. sonra kendi google apps panelimlede.
ben synaptic üzerinden güncelledim. şu an sorun çözüldü diyebilirim. 5.0.324.7 beta kullanıyorum şu an.
Chmod bizim işimiz.

sabian

XRumer ben de aynı sorunla karşılaştım ve o yüzden kulanmak istemiyorum. Çözüm bulabildin mi?
"Özgür yazılım ile özel mülk yazılım arasındaki fark sosyal, etik ve siyasidir" Richard Stallman

Debian Sosyal Sözleşme
http://www.debian.org/social_contract.1.0.tr.html  saimbalkaya.blogspot.com guvercincurnatasi.wordpress.com

Yiğit Ateş

Alıntı yapılan: dewrim2 - 02 Nisan 2010 - 22:12:52
XRumer ben de aynı sorunla karşılaştım ve o yüzden kulanmak istemiyorum. Çözüm bulabildin mi?
Tilki :P

XRumer

Çözüm olarak herhalde eski sürümü kaldırıp yeni sürümü yükleyeceğim.

ironic

Rahatlıkla Chromium deneyebilirsiniz. Chrome geriden gelen bir sürüm dağıtımı yapmakta. Hatalar Chromium ile daha çabuk düzeliyor.

XRumer

Chromium'u nereden bulacağım. Ben hep resimi sitesinden Google Chrome indirirdim de.

Ayrıca Chromium Chrome'dan kararlı mı ve Türkçe mi?

BayboraKaan

ironic

Alıntı yapılan: XRumer - 03 Nisan 2010 - 00:50:16
Chromium'u nereden bulacağım. Ben hep resimi sitesinden Google Chrome indirirdim de.

Ayrıca Chromium Chrome'dan kararlı mı ve Türkçe mi?

5 serisi bildiğim kadarıyla henüz kararlı değil zaten. Chromium, deposundan sık güncelleneceği için , teoride daha kararlı bir sürüm diyebiliriz. şu anki sürüm : 5.0.367.0 (43319)

Evet Türkçe desteği var. Yerelleştirme paketi eklenecek depodan sağlanıyor.

XRumer

Yine de Chromium bana yeterince kararlı görünmedi, yerelleştirmeyi yetersiz buldum. Google Chrome'un Linux sürümü henüz yeterince gelişmedi bence. Ayrıca Google Chrome düğmelerini sola almak da pek mümkün değilmiş. Bütün sistemde pencere düğmelerini sola alıyorum, Google Chrome farklı takılıyor tabii.

Ben de yeter artık dedim Mozilla'ya da dönmek istemedim. Opera'ya geçtim. Rahatım şimdi.

ironic

@XRumer, peki Gmail' i   Chromium ile denedin mi? Eğer sorun yeni bir derleme ile çözüldüyse, başlığı etiketleyelim.  :)

XRumer

Hayır Chromium ile de nedemedim. Çünkü tek sorunum o değildi, bir de pencere düğmelerini sola alma meselesi vardı, diğer konuda onun pek mümkün olmadığını görünce. Hiç denemedim. Doğrudan Opera'ya geçtim.